Sørnett

- Fotball blir ubetydelig

Espen Hoff FOTO: DANIEL ULLOA

Espen Hoff FOTO: DANIEL ULLOA

Espen Hoff kjappet seg ut av stadionanlegget etter kampen mot Bodø/Glimt i går. På sykehuset lå nemlig kona på fødeavdelingen, ti dager etter termin.

Publisert:

 

- I mitt hode skal babyen komme i natt, sa Espen Hoff til Sørnett etter kampen.

Håpet på opptur

Søndag ble ikke Starts Espen Hoff med til bortekampen mot Molde fordi hans andre datter kunne kommet til verden når som helst. Tre dager senere spilte han fra start mot Glimt, men det nye familiemedlemmet ventet han fremdeles på.

- Vi venter altså fremdeles i spenning på ungen. Kona er ti dager over termin nå. Det begynner å bli på tide, sier Hoff.

- Problemet med Molde-kampen var at jeg ikke hadde mulighet til å komme meg hjem dersom fødselen skulle settes i gang. Det tok jeg ikke sjansen på.

Og etter den begredelige prestasjonen de gule og svarte viste mot Bodø/Glimt, håpet han på positive tilbakemeldinger på fødestuen gjennom natten.

- Dersom det skulle skje i natt så ville det vært en enorm opptur etter denne skuffende kampen her, sier han og skyter inn:

- Jeg har ei jente fra før og vet hvordan det er å bli far. Fotball blir helt ubetydelig da noe slikt skjer.

Publikum ble vitne til en trist fotballkamp da Start og Bodø/Glimt delte poengene etter å ha spilt 1-1. Kristoffer Ajer beklaget til supporterne over stadion-anlegget etter kampen, i det han mente var den dårligste Tippeliga-kampen denne sesongen. Mons Ivar Mjelde var også dypt skuffet.

- Lite energi

Det var en kamp man burde glemme fortest mulig. Dersom Glimt hadde tatt med seg alle tre poengene nordover igjen, kan ingen beskylde de for ran. Nordlendingene hadde ballen mest, kom seg til flest sjanser og var det beste laget.

- To dårlige lag og en dårlig fotballkamp, oppsummerer Mons Ivar Mjelde.

- Vi har så lite energi og viser fryktelig lite med ball. Når vi ikke er dyktige nok til å vinne så er det fint at vi i hvert fall får med oss ett poeng. Det er en stund siden vi var så dårlige som i dag.

Nå gleder Start-sjefen seg til å komme over det tette kampprogrammet de er inne i.

- Den siste tiden har vi nesten bare hatt kamper og restitusjonstrening. Nå trenger vi å få noen uker der vi trener skikkelig igjen, sier han.

Misfornøyde fans

Ved å pipe og bue, viste mange Start-supportere sin misnøye med forestillingen de var vitne til.

- Jeg la merke til det, og det er lov å være skuffet etter en slik kamp. Det er naturligvis vi spillere også, sier Espen Hoff.

Danny Cruz scoret for Bodø/Glimt etter seks minutter, før Rolf Daniel Vikstøl svarte kun to minutter senere da han kontrollerte inn 1-1. Det ble også sluttresultatet.

Lørdag møter Start et formsterkt Viking på norsk fotballs nasjonaldag.

- Det blir naturligvis en vanskelig kamp, men vi skal virkelig skjerpe oss, sier Mons Ivar Mjelde.

 Det har ikke lyktes Sørnett å komme i kontakt med Espen Hoff torsdag.