Sørnett

-Frustrerende

Frustrert: Bernt Hulsker mener han er i god form. FOTO: Ulrik Solum Waagsether

Frustrert: Bernt Hulsker mener han er i god form. FOTO: Ulrik Solum Waagsether

Bernt Hulsker tror at Start kunne trengt han på topp mot Stabæk.

Publisert:

Med en fot solid plantet i hver leir, måtte Bernt Hulsker se gårsdagens oppgjør fra benken. Spilleren som er leid inn til Stabæk, fra nettopp Start, mener situasjonen er litt merkelig.

- Ja, det er litt spesielt. Men jeg må forholde meg profesjonnelt og er glad Stabæk tar tre poeng idag , sier Hulsker til Sørnett etter kampen.

Angrepspilleren tror han kunne hatt det lille ekstra som ville gitt Start en fortjent ledelse tidlig i første omgang.

- Det kommer en del innlegg hvor jeg kanskje kunne gjort noe, men Ole Martin (Årst) er god han også, sier 33-åringen som har slitt med tilliten i begge klubber denne sesongen.

- De sier de vil ha meg i form, men så dårlig form er jeg ikke heller, sier Hulsker som presiserer at situasjonen ikke er ideel.

Start-trener Knut Tørum var, mildt sagt,  misfornøyd etter kampen. Spesielt den manglende effektiviteten plaget bergenseren.

[img20169_2RM]

- Det kjedelige idag er at vi får veldig dårlig betalt for spillet vi har. Stabæk er farligere når de først kommer. Vi kan ikke bare akseptere at det er sånn, og vi må få dette tilbake i spillet vårt før Viking-kampen. Vi mangler definitivt den kreativiteten som trengs foran mål, og det gjør Stabæks jobb enkel, sier Tørum til Sørnett.

Med Clarence Goodson på landslagssamling for USA, og en skadet Bård Borgersen innrømmer Tørum at situasjonen bak på banen kunne vært bedre.

- Vi må klare å reise oss etter dette, som vi har gjort etter mange andre tap, sier en oppgitt trener.

Ryktene har gått om at Stabæk-spiller Espen Hoff skal til sørlandsklubben etter sommeren. I går var han sentral på et Stabæk-lag som var dødelig effektive.

- Foreløpig er dette bare spekulasjoner. Idag er jeg godt fornøyd med vår egen kamp, og det er der mitt fokus ligger, sier midtbanespilleren som heller ikke igår ville uttale seg nærmere om en eventuell overgang til Start.