Sørnett

– Går for topp fire

Donn fikk en fin start på sesongoppkjøringen med seier over MK. Foto: Asgeir Høimoen

Donn startet sesongoppkjøringen med seier over Mandalskameratene i Sørlandshallen onsdag.

Publisert:

I en veldig jevn avdeling endte Donn til slutt på 8. plass i 3. divisjon avdeling 6 i fjor. I år er målet å komme høyere på tabellen.

– Målsetningen for sesongen er å komme blant topp fire, forteller Donn-trener Rolf Martin Skonhoft.

Samtidig vil Skonhoft jobbe med å videreutvikle spillestilen til laget i den kommende sesongen.

– Vi skal være et lag det skal være vanskelig å spille mot, sier han.

Donn har fått inn tre-fire nye spillere foran denne sesongen og Skonhoft synes bredden i laget er bra.

– De nye spillerne som har kommet inn passer godt inn i laget. Jeg er fornøyd med det laget vi har nå, forteller han.

Jevnere enn nødvendig

– Det var en veldig god gjennomkjøring, sier Donn-trener Rolf Martin Skonhoft etter kampen.

I en jevn kamp i Sørlandshallen trakk Donn til slutt det lengste strået mot Mandalskameratene i årets første treningskamp. Etter en relativt rolig start på kampen tok Donn føringen midtveis i første omgang. Målscorer var Marius Tronstad. Donn slipper MK til få sjanser og Donn går til pause med 1-0 ledelse.

I andreomgang var det Donn som fortsatte å skape de store sjansene og kunne fort økt ledelsen. Tidlig i omgangen kommer Alex Lind gjennom alene med keeper, men får ikke satt ballen i mål. MK kommer litt mer med utover omgangen og ti minutter før slutt utlikner de. Kampen ser ut til å ebbe ut i uavgjort, men rett før slutt stanger Donns Armin Jaljevcic inn seiersmålet.

– Det ble jevnere enn nødvendig. Vi hadde 5-6 store sjanser vi kunne scoret på. Vi har kun jobbet med det offensive, så jeg er veldig fornøyd med at vi bare slipper de til et par sjanser, sier Skonhoft.