Sørnett

Ikke alvorlig for Hoff

Uavklart: Espen Hoff fikk en vridning i kneet mot Kongsvinger søndag. (Foto: Sindre Lindstrøm Andersen)

Uavklart: Espen Hoff fikk en vridning i kneet mot Kongsvinger søndag. (Foto: Sindre Lindstrøm Andersen)

Espen Hoff skal undersøkes grundigere i dag. Situasjonen er uavklart, men han er sannsynligvis raskt tilbake på banen.

Publisert:

Søndag vant Start sin første bortekamp på 14 måneder. Men de gulkledde supporterne på Gjemselund fikk et skår i gleden da Espen Hoff haltet av banen etter 70 minutter.

- Hoff ble taklet rett etter pause, og fikk en liten vridning i kneet. Han fikk spille tjue minutter til fordi vi ikke fryktet at skaden skulle forverre seg, sier Jørgen Rostrup, hovedfysio i Start.

Det ble foretatt undersøkelser av kneet til Hoff søndag, som ikke tyder på at det er en alvorlig skade.

- Vi skal foreta en skikkelig undersøkelse av kneet hans i dag. Situasjonen er ikke helt avklart, og jeg kan ikke si noe om han blir klar til 16. mai-kampen, sier Rostrup.

Espen Hoff hadde ingen stor kamp før han ble erstattet av Christian Tveit.


Børufsen tilbake i juli

Espen Børufsen pådro seg en kneskade på trening under siste uka før seriestart. Hans kne blir sannsynligvis ikke friskt igjen før sommerferien.

- Vi kommer til å være veldig forsiktige med Espen. Kneet hans skal vare lenge, så vi ønsker ikke å presse det. Jeg håper han er klar til å spille igjen etter sommerferien, forklarer Rostrup.

Johnny Kristiansen forventes også å være ute til sommerpausen er over. Ellers melder Rostrup at resten av troppen er kampklar til 16. mai-festen mot Notodden på Sør Arena.