Sørnett

- Kan bli en toppspiller

MKs midtbanespiller Eirik Schulze (18) imponerte for Sørlandslaget i Color Line Cup.

Publisert:

- Eirik har et godt overblikk, er målfarlig og har et veldig bra touch på ballen. Han virker som en veldig komplett fotballspiller, sier journalist i Fædrelandsvennen Pål Wollebæk Jørgensen som, sammen med Svein Enersen, ledet Sørlandslaget i Color Line Cup i helgen.

Med flere eliteserietrenere på tribunen, briljerte Schulze på midten sammen med sine kolleger i 2. og 3. divisjon. Med sine to mål og målgivende i 3-0-seieren over det svenske eliteserielaget GAIS, var det hans navn som sto på alle folks lepper i Sørlandshallen søndag ettermiddag.

UTEN POENGTAP. I fjor var mandalitten midtbanedirigent da MK gikk alle 26 kampene i 3. divisjon uten ett eneste poengtap.

- Han har vist at han betyr mye for MK, og jeg håper han kan ta steget også i år. Han viste i helgen at han holder nivået, men det er når sesongen starter 9. april at det virkelig gjelder, sier Mandalskameratenes nye trener, Jan Sanden.

- SPENNENDE. Den nyansatte treneren legger ikke skjul på at det blir vanskelig å holde på Schulze hvis en større klubb kommer på banen.

- Det blir veldig spennende å se om det kommer noen lag på banen og eventuelt hvilket svar han kommer til å gi, sier MK-treneren – og fortsetter:

- Vi kommer ikke til å tviholde på Eirik hvis han ønsker seg til en annen klubb, men vi håper hvert fall han vil bli her ett år til, sier Sanden.