Sørnett

- Kjipt å ryke ut på hjemmebane

Silje Norendal er ute av Snowboard-VM på Tryvann. Foto: www.wsc2012.com

Silje Norendal er ute av Snowboard-VM på Tryvann. Foto: www.wsc2012.com

I går trynet Silje Norendal (18) ut av Snowboard-VM på hjemmebane.

Publisert:

Snowboardtalentet hadde bestemt seg for å sikre kvalifiseringen med et triks hun kan veldig godt, men den gang ei. Hun falt i nedslaget og falt også ned til en 9. plass på resultatlisten.

- Det er surt å ryke ut på noe jeg kan gjøre i søvne. Jeg er veldig skuffet, sier flekkefjæringen til VG.

Den tidligere sølvmedaljevinneren i den europeiske utgaven av X-games, hadde også et uhell på lørdagens trening.

- Jeg skulle egentlig bare varme opp. Jeg var veldig ukonsentrert, og gikk på tryne på flat bakke. Heldigvis skjer ikke det så veldig ofte, sier Norendal til Dagbladet. Som følge av fallet kjørte hun onsdagens renn med en teipet skulder og smertestillende. Selv hevder hun det ikke er grunnen til at hun røk ut.

Kjersti Buraas, Lisa Wiik og Dina Treland ble "Lucky Losers" og er dermed klare for semifinalen. Kjersti Buraas falt også under konkurransen, men karret seg så vidt videre.

Norendal spekulerer overfor VG at det har vært mer oppmerksomhet enn vanlig under mesterskapet, og at det kan ha spilt inn på prestasjonene:

- Det er alltid kjipt å gå ut. For mange av oss har det vært mye oppmerksomhet fra media her hjemme, og jeg tror kanskje det har vært vanskelig for mange av guttene også. Men vi har vært uheldige hele gjengen.

På herresiden røk medaljehåpet, Torstein Horgmo, ut av konkurransen.

Det lykkes ikke Sørnett å komme i kontakt med Silje Norendal.