Sørnett

Kleiven klar for Stabæk

Christer Kleiven gjennomgår medisinsk test i Stabæk. (Foto: ikstart.no)

Christer Kleiven gjennomgår medisinsk test i Stabæk. (Foto: ikstart.no)

Christer Kleiven er veldig fornøyd med å signere kontrakt med Stabæk.

Publisert:

Christer Kleiven sier til Sørnett at han gleder seg til å spille fotball for bærumsklubben.

- Det passer meg veldig bra. Stabæk ønsker å spille fotball på en måte som jeg liker, og som passer meg veldig bra. Dessuten hadde jeg en lengre prat med Petter Belsvik (ny hovedtrener i Stabæk), og da bekreftet han de tingene.

Interesse fra og utlandet

Kleiven sier at det har vært interesse fra flere klubber i Norge, men også fra utenlandske klubber. Likevel valgte han å bli gjenforent med sin gamle lagkamerat fra tiden i Start, Mads Stokkelien.

- Jeg har jo snakket med Mads, og han har vært klar over hva som skjer. Men jeg kommer ikke til Stabæk kun for hans del. Jeg er ikke så glad i ham, sier Kleiven lattermildt til Sørnett.

- Hvordan har det vært å gå klubbløs?

- Det har egentlig gått helt greit. Det har blitt mye prat, og mye telefonsamtaler. Men nå var det på tide å komme i gang igjen. Det skal bli godt, sier Kleiven.

Kleiven har den siste måneden trent med Vigør.

Inge Andre Olsen storfornøyd

- Jeg kan bekrefte at det sitter en sørlending her. Han gjennomgår en medisinsk test, og kommer til å signere for klubben i løpet av dagen, sier sportslig administrativ leder i Stabæk, Inge Andre Olsen til Sørnett.

Han har i lengre tid jobbet for å få Kleiven til de blå.

- Vi bygger et lag av unge spillere med stort potensiale, og Kleiven kommer til å bli en av nøkkelspillerne. Han blir en utrolig viktig brikke i laget, sier Olsen.