Tippeligaen 2016 fortsetter å henge i en tynn tråd, etter at Start kun fikk med seg et poeng i kveldens kamp mot Mjøndalen.

1. Håkon Opdal, 4 Alexander De John, 15 Michael Christensen, 17 Gudmundur Kristjansson, 33 Jørgen Hammer, 6 Kristoffer Ajer, 8 Espen Hoff, 14 Espen Børufsen, 21 Henrik Breimyr,  18 Mads Stokkelien, 32 Matias Rasmussen.

30. Marco Jørgensen, 2. Ulrik Arneberg, 3 Joackim Solberg, 10 Erik Midtgarden, 22 Morten Sundli, 7 Sanel Kapidzic, 9 Mads Andre Hansen, 11 Christian Gauseth, 15 Stian Aasmundsen, 23 Erik Hurtado, 21 Magnus Sylling Olsen.

* Lenge siden det har vært så mye folk på Sparebanken Sør Arena, skulle bare mangle! Tipper et sted mellom 9.000-10.000.

* Start vil med seier klatre opp på trygg plass, med en kamp mer spilt.

* Cirka 150 supportere i borteksjonen, må sies å være godkjent!

Liveoppdatering:

• Kampen er i gang!

2. Start vinner et hjørnespark i åpningsminuttene, innlegget til Ajer finner pannebrasken til De John, men headingen blir for løs.

4. Mye stillingskrig i åpningsminuttene, begge lag føler litt på hverandre.

7. Begge lag prøver å stå høyt når de vinner ballen, men lagene er altfor upresise når de ska sette i gang angrepene sine.

10. Første nesten angrepet i kampen. Hammer drar seg innover i midten, spiller igjennom Stokkelien, desverre blir det vinket av for offside.

14. Sylling Olsen skyter fra rundt 25 m, skuddet går via en offsideplassert Kapidzic.

17. Publikum er utålmodige på Sør Arena, kampen har vært et eneste stort gjesp de første 20 minuttene.

20. Start-Mjøndalen 0-1. Så sitter den for bortelaget! Mjøndalen vinner ballen ute på høyrekanten, etter en svak corner fra venstre. Morten Sundli rager høyest på innlegget, og sender de brunkledde i føringen.

23. Hva nå Start? Sørlandsklubben ligger for øyeblikket på direkte nedrykk!

27. God sjanse for bortelaget! Mads Hansen mottar ballen på midtbanen, spiller Kapidzic igjennom, men avslutningen går rett på Opdal.

30. Kjempesjanse for Start! Start ruller opp et flott angrep. Hoff mottar en pen pasning i bakrom, men blir taklet i avslutningsøyeblikket, Stokkelien står mutters alene på 16m, men klarer utrolig nok å sende skuddet like til side for mål! Der er Start nære!

34. Hjemmepublikummet har våknet mer til liv nå, Start har skrudd opp tempoet litt nå.

34. Start sliter med å trenge igjennom et tett Mjøndalen forsvar.

36. God sjanse for Start! Børufsen løper med ball opp langg venstrekanten, får slått inn til en pressen Rasmussen, men skuddet går desverre til side for mål.

42. Start vinner et frispark på midtbanen, Børufsen slår inn mot breimyr, men han bommer totalt på ballen.

44. Så er Mjøndalen nære! Fryktelig tabbe i Start forsvaret, fører til at Hansen og Midtgarden kommer to mot en, men klarer å rote vekk muligheten. Svakt.

45. Det er lagt til 1.minutt

45. PAUSE! Antydning til pipekonsert, publikum er ikke fornøyd med de første 45 minuttene. Forståelig!

• Vært en dårlig omgang i Kristiansand, begge lag er upresise i det meste de foretar seg. Jesper Mathisen sier over speakeranlegget at Start virker nervøs ut.

2.omgang er igang! Start gjør en endring i pause, Daniel Aase kommer inn for Espen Hoff.

47. Børufsen ligger nede med hodeskade, etter en duell med en Mjøndalen forsvarer.

48. Børufsen er på banen igjen, ellers en rolig åpning på omgangen.

50. Solberg tar et langt innkast inn i 16 meteren, Arneberg prøver seg på et brassespark, men får ikke avsluttet på mål.

54. Mjøndalen fortsetter å står høyt oppe i banen, MIF trener,Vegard Hansen er ikke interessert i å legge seg bakpå hvertfall.

57. Igjen så er det Børufsen som skaper sjansene til Start, mottar ballen på 25 meter, får fyrt av et skudd, desverre går ballen i blokka og ut til corner.

58. Den påfølgende corneren blir bokset ut av Jørgensen.

60. SÅ SITTER DEN FOR START! 1-1 på Sør Arena. Start får en corner fra venstre, mye klabb og babb inne i 16 meteren. Daniel Aase får tilslutt kranglet seg til ballen og hæler inn ballen på brasiliansk vis!

63. Mesterlig redning av Opdal! Hansen står helt naken ut på kanten av 16 meteren, men Opdal redder med en fin benparade. Der er de gulkledde heldige!

66. Start-supporterne lager mye mer liv nå på tribunen etter scoringen.

68. Børufsen blir løpt ned like utenfor 16 meteren, frispark i meget god posisjon.

69. Kristjansson tar dødballen, men skyter godt over mål, meget svakt av islendingen der...

71. Spillerbytte Start:UT Rasmussen INN Hollingen

73. Start trykker på nå, jakter sin andre scoring for dagen.

74. Spillerbytte Mjøndalen. UT Hurtato INN Pellegrino

75. Oioioi! Kapidzic er plutselig helt igjennom! Opdal kommer ut å gjør seg stor, fin redning av sisteskansen der!

79. Spillerbytte Start. UT Børufsen INN Rindarøy

80. Mads Hansen skjærer inn i banen, får skutt utenfor 16, men Opdal redder! Start lever farlig når Mjøndalen kontrer.

82. Begge lag er offensive nå, tydelig at ingen av lagene er fornøyd med poengdeling her.

83. Mjøndalen ser farligst ut nå, men er i likhet med hjemmelaget for upresise på den siste tredjedelen.

85. Gauseth ligger nede med strekk, men kommer seg opp igjen.

87. Gauseth ligger igjen nede med strekk, må nok ut nå.

87. Spillerbytte Mjøndalen. UT Guseth INN Henderson

89. Kjempesjanse for Mjøndalen. Hansen vinner ballen, får spilt til Pellegrino, som skyter like utenfor mål!

90. Minimum 5 minutter er lagt til.

91. Håkon Opdal blir kåret av en lokal jury til banens beste. Vanskelig å være uenig der.

95. Svein Oddvar Moen ser på klokka og blåser, det ender 1-1 i Kristiansand!