Sørnett

Oddstips mandag

Fra Afrika til Tyrkia, sjekk dagens dobbel!

Publisert:

Dagens dobbel:
97. Elfenbenskysten - Angola (0-1): B
105. Kayserispor - Besiktas: B

Innleveringsfrist 18.55

Elfenbenskysten - Angola (0-1):
Afrikamesterskapet fotball menn, Gruppe B. Storfavoritten til å vinne mesterskapet, Elfenbenskysten er allerede videre fra gruppespillet, men er avhengig av poeng i dag for å vinne gruppen. Til nå i turneringen har de store prestasjonene uteblitt for Drogba og co, de har slått Sudan og Burkina Faso henholdsvis 1-0 og 2-0. Angola slo Burkina Faso 2-1 og spilte 2-2 mot Sudan, etter å ha ledet to ganger i kampen. Den tidligere Manchester United spissen, Manucho er turneringens toppscorer med 3 mål på 2 kamper. For Angola er seier selvfølgelig godt nok, men et uavgjortresultat i kveld holder til avansement.

Angola er gitt ledelsen 1-0 ved start. I og med at et uavgjort passer begge lag ypperlig, og at Angola har mest å spille for, føles 1,95 på poeng til Angola som greit spill.

Kayserispor - Besiktas:

Tyrkisk Superliga. Kayserispor er nummer ti og står med 5-2-4 på eget gress. Formen til hjemmelaget er nedgående og står med 1-1-3 på sine siste fem. Forrige oppgjør mellom disse vant Kayserispor noe overraskende 2-0. Besiktas har muligheten til og virkelig henge med i gullkampen med seier her, ligger på tredjeplass fem poeng bak serielederen, men med seier i kveld er det bare to poeng som skiller. Bortelaget viser god form og står med 4-1-0 på sine fem siste i ligaen.

Siden Galatasaray tapte søndag må det være et helmotivert Besiktas som entrer banen i kveld. Bortelaget er i knallform, og B til 1,80 spilles.

Dette gir oss en dobbel på 3,51 og innsatsen er 100 kroner

Oddsen er hentet fra Norsk Tipping.