Sørnett

- Start blir bedre neste sesong

9. plass i serien i år gjør at Start-trener Knut Tørum våger å tro på europacupspill i fremtiden.

Publisert:

- Vi skal bygge videre slik at kommer oss ut i Europa. Nå er vi under midten av tabellen, men om et år skal vi være høyere oppe, sier Tørum.

- Vi har et lag med mye talent, men vi trenger mer rutine for å ta steget videre etter å ha mistet både Myggen og Ole Martin Årst. Dette skal vi utvikle i gruppen, og igjen skape kraft og stabilitet også i de vanskelige periodene, sier Start-treneren til Sørnett.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-8ABlx3vuP4[/youtube]

Godkjent første sesong

- Det er ikke ofte man kan si at de målene man satte seg før en sesong blir innfridd, men det har vi gjort. Vi er litt for ustabile i siste del av sesongen til å være kjempefornøyde, men likevel skal vi være fornøyd med årets 9. plass, sier Tørum.

Han understreker at han er fornøyd med spillerstallen han har i dag, men tror samtidig at laget vil bli bedre når de får spilt litt mer sammen og blir mer stabile.

- Får vi beholde de spillerene vi har i dag har vi en utrolig god mulighet til å gjøre det bedre enn i år, avslutter treneren.

Tok feil

Sport og mediesjef  i Start Svein Mathisen, er også fornøyd med årets sesong.

- Vi ble dømt nord og ned av de fleste fotballekspertene før sesongen, det har vi gjort til skamme og det føles godt.

Selv om ikke alle målene som ble satt før sesongen ble innfridd, berømmer han trenerteamet.

- Vi hadde som mål før sesongen å ta 42 poeng i år, vi klarte 40. Dette lover godt for neste sesong, avslutter Mathisen.