Sørnett

Stor pågang

Fornøyd: Daglig leder, Knut Tørum er glad for med at flere velger å benytte seg av treningssenteret. Foto: Martine Haug Nysether

Fornøyd: Daglig leder, Knut Tørum er glad for med at flere velger å benytte seg av treningssenteret. Foto: Martine Haug Nysether

Knut Tørum ved Spicheren treningssenter og hans konkurrenter merker nyttårsrushet. Men det er ikke bare nyttårsforsettene som lokker folk til treningssenterene.

Publisert:

- Vi har bra med kunder, men vi har alltid plass til flere, sier Tørum med glimt i øyet. Han er ikke i tvil om hva som trekker folk til treningssentrene i januar måned.

- Mange ønsker å begynne å trene mer og bedre når det nye året starter. I tillegg velger flere å trekke innendørs i vintermånedene. Januar og februar er de travleste månedene, avslutter Tørum.

"Største" mandagen i året

Fitness tjuefire/sju, tidligere Shapes Fitness, har hatt en enorm vekst så langt i 2012. Alexander Markharm ved treningssenteret mener det lover godt for resten av året.

- At vi har fått over hundre medlemmer på 20 dager, er veldig mye for et lite treningssenter. Fitness tjuefire/sju har per dags dato et medlemstall på rundt 800 medlemmer.

Johan Holthe ved Spenst Sør-Arene er fornøyd med januar så langt. I tillegg til nye medlemmer, merker senteret høy bruk også blant tidligere medlemmer.

- Mange vil planlegge det nye året og da er det lett å legge inn i treningen. Holthe beskriver januar som den "største" mandagen i året.

Snart sommer

Treningskjeden Elixia har også merket det ekstra trykket. Med færre utmeldelser i år, har Elixia høyere medlemstall i januar måned enn tidligere.

- Vi har blitt mer etablert og fått mer erfarne instruktørere, sier Bente Vatneli til sornett.no. Videre forteller hun at folk generelt har blitt flinkere til å trene, og trekker frem den korte tiden til sommeren som en annen viktig faktor.