Sørnett

Tror på cupbombe

Mot Vindbjart gikk det veien for Start-spillerene, men hvordan går det i kveld? ARKIVFOTO:Erik Pettersen

Mot Vindbjart gikk det veien for Start-spillerene, men hvordan går det i kveld? ARKIVFOTO:Erik Pettersen

Sportssjef i Varden Nils Tore Olsen tror at det kommer til smelle en cupbombe i Notodden når Start kommer på besøk i kveld.

Publisert:

- Notodden er en liten by, men jeg forventer at vi kommer til å stille mannsterke når Start kommer på besøk i kveld. Klubben selv forventer mellom 1500 og 2000 tilskuere, forteller Nils Tore Olsen til sørnett.no.

Hver runde i cupen blir det snakket mye om hvor disse såkalte cupbombene kommer til å smelle. Forrige runde var det kampen mellom Vålerenga og Kjelsås som avga den største smellen. Olsen tror at en ny bombe kan gå av i Notodden.

- Jeg blir ikke overrasket om det går av en bombe i kveld. Start og Notodden har spilt mot hverandre før tilbake i 2008, og da var alle oppgjørene jevne. Det endte med ett målseiere til Start i alle kampene. Styrkeforholdet er selvsagt litt annerledes nå, sier Olsen.

Notodden har åpnet stekt i årets 2. divisjon og tatt 6 strake seiere. Det er full pott. Olsen mener at Notodden ligger på et adeccoliganivå.

- Vi har ingen klare stjerner, men vi har en Tarjei Dale som har tippeligaerfaring fra Odd og Sogndal. En styrke vi har er at det er bred dekning på laget. Selv om vi har hatt noen skader tidligere på sesongen har vi likevel gjort det bra, sier Olsen.

Fotballtilhengerne fra Kristiansand vil nok ikke godta noe annet enn seier i kveld.

Bård Borgersen kunne melde om tro på seier i Start-stallen.

- Vi satser på seier og en fartsfull kamp, sa Borgersen til sørnett på sms.

Kampstart er 18.00.