Sørnett

Vipers Kristiansand med tap

Trener Thomas Hørlyk var ikke fornøyd onsdag kveld (Arkivfoto)

Etter to strake seire håpet Vipers å ta viktige steg vekk fra kvalikplassen i Postenligaen, men etter en sørgelig andre omgang gjorde jentene det vanskelig for seg selv.

Publisert:

Vipers Kristiansand kom til møtet med Oppsal med forhåpninger om å ta sin tredje strake seier, men ble sendt hjem med et 22-30 tap. Før møtet i Oppsal Arena trodde assistent trener Peder Langfeldt på en tøff og jevn kamp. Første omgang var jevn, men i andre omgang ble det bare en tøff kamp for sørlandsjentene. Etter en første omgang som endte 10-14 til hjemmelaget, skrudde Oppsal opp tempoet og ledet på et punkt 22-12 før Vipers våknet etter pausen. Vipers trener Thomas Hørlyk var ikke fornøyd med hvordan jentene opptrådte.

-Jeg skjønner det ikke. For tre dager siden rundspilte vi et bedre lag (Levanger), og laget hadde masse selvtillit inn mot denne kampen.

Ifølge trener Hørlyk var det kun Kristine Lunde-Borgersen som sto til godkjent etter kampen. Hun scoret 9 mål, men uten hjelp fra laget ble det tungt for landslagspilleren.

-Hun sto godt i forsvar og har en stigende formkurve, og har fått igjen agressiviteten og viljen i spillet igjen forsetter Hørlyk til fvn.no

Forrige kamps toppscorere Angie Geschke og Annette Jensen som hadde 9 mål hver forrige kamp leverte ifølge treneren under pari.

Kampens toppscorer ble polske Izabel Duda med 13 mål, hun er for øvrig Postenligaens toppscorer.

Etter gårsdagens tap ligger Vipers på en 6. plass med 11 poeng, men ned til 10. plass og kvalik skiller det kun ett poeng.  Neste kamp for Vipers Kristiansand er når Storhamar kommer på besøk 10. februar.