Sørnett

Vipers seiret i jevn kamp

Vipers dro i land seieren i søndagens kamp mot Levanger.

Publisert:

Søndagens kamp mellom Vipers og Levanger ble en jevn affære hvor ingen av lagene klarte å ta kommandoen. En 9-7-ledelse etter 18 minutter var det nærmeste hjemmelaget var å feste grepet om kampen. Levanger kom tilbake og tok ledelsen med ett mål mot slutten av omgangen før Ingunn Birkeland utlignet fem sekunder før pausesignalet lød.

Kontrollerte inn seieren
2.omgang skulle også vise seg å bli spennende. Midtperioden var preget av mye kriging uten den store uttellingen i målprotokollen. Vipers klarte likevel å få et lite overtall mot slutten av kampen. 20-18 ledelsen midtveis gav Vipersjentene aldri ifra seg, og med en solid Hannah Maria Zimmergren i Vipers-målet kontrollerte jentene inn seieren.

- Vi har hatt mange dårlige perioder i flere av de siste kampene. I dag presterer vi jevnere gjennom hele kampen. Det er der forskjellen ligger, sier Zimmergren til fvn.no, som etter kampen ble kåret til Vipers beste spiller.

Dette var årets første seier for Vipers Kristiansand.