Vipers sikret seier

Sørlandsjentene gjorde en god kamp mot Levanger onsdag kveld. Trener Thomas Hørlyk er fornøyd.

Publisert:

[nggallery id=453]
Etter Vipers varierende prestasjoner og resultater de første kampene av sesongen, kunne jentene juble etter 25-18 seier mot Levanger.

Tafatt start
[faktaboks]

Første omgang startet med ett mål til Levanger, men det tok hele fem minutter før lagene fikk fart på beina.
Da løsnet det for hjemmelaget, og de begynte å score mål. Forsvaret ble bedre, keeper reddet og det ble bedre flyt og fart i spillet. Det var uten tvil Jessy Kramer og Anette Jensen som sto for denne opptur.
Like før pause faller likevel intensiteten noe.

Levanger slapp likevel ikke taket, og lå hakk i hel på Vipers.

Til pause sto det 12-10 til hjemmelaget.

De rosa var best

I andre omgang var det fortsatt Vipers som hadde overtaket. De dro fra fem minutter ut i omgangen. Til tross for noen dårlige perioder, en del tekniske feil og bomskudd på mål fra begge lag, holdt de rosa ledelsen helt ut. Med det rykket de opp fra 9. til 7. plass på tabellen, med seks spilte kamper.

De 671 tilskuerne i Aquarama fikk virkelig noe å juble for.

Banens beste

Jessy Kramer ble ikke overraskende banenes beste spiller fra Vipers. Hun var sjefen på banen, skaffet straffer og scoret 9 mål.

Fra LHK ble det kantspiller Silje Mari Berget.

Storfornøyd

Viperstrener, Thomas Hørlyk, var godt fornøyd med jentenes innsats.

- I dag gjorde de absolutt en god innsats. Det var noen dårlige perioder. Men vi skal ta med oss alt det positive videre.