Sørnett

Påkjørt av buss

Carina Simonsen Skarbø ble påkjørt av en buss. Bussjåføren kjørte fra stedet, uten å informere om saken.

Publisert:

For to uker siden opplevde Carina Simonsen Skarbø å bli påkjørt av en buss da hun var på vei til jobb. Hendelsen skjedde i rundkjøringen på Gartnerløkka. Busssjåføren kjørte fra stedet.

- Jeg lå til venstre i rundkjøringen, siden jeg skulle nedover mot sykehuset. Jeg var ikke sikker på om sjåføren så meg, da bussen kom inn fra høyre.

Bussjåføren så tydeligvis ikke bilen til Skarbø, og kjørte rett inn i siden på bilen hennes, slik at den ble dyttet opp på midtrabatten.

- Jeg trodde sjåføren ikke så meg, og at bussen kom til å kjøre over meg. Bilen min er ganske lett, så skaden ble ikke så stor. Jeg ble skjøvet opp på midtrabatten, forteller Skarbø.

- Først var jeg redd for en nakkeskade, men det ser ut som det går bra. Jeg har fått en kul i hodet, sier Skarbø.

Etter hendelsen trodde hun bussen skulle stoppe for å se hvordan det hadde gått med både henne og bilen, men det gjorde den ikke.

- Den bare fortsatte ned Vestre Strandgate, mot bussterminalen, forteller Skarbø.

Etter hendelsen ringte Skarbø sin sønn og ba han kontakte Nettbuss. Busselskapet svarte ikke på telefonen fra sønnen. To dager etter hendelsen sendte Skarbø en mail til Nettbuss. Den fikk hun svar på.

- I mailen sto det at Nettbuss ikke hadde fått noe informasjon om hendelsen. De hadde heller ikke hørt noe fra sjåførene om at det hadde skjedd en ulykke, forklarer Skarbø.

Skarbø søkte etter vitner av hendelsen, og annonserte i Fevennen 16. mai. Ingen vitner har meldt seg.

- Jeg har ikke kommet i kontakt med vitner ennå, men jeg har fått mange telefoner fra personer som har opplevd det samme, forteller Skarbø.

Sørnett har gjentatte ganger prøvd å få en kommentar fra Nettbuss, men har hittil ikke fått svar.