Sørnett

Revansje for Vipers på hjemmebane

I GODT SLAG: Det var mange av disse scenene under lørdagens kamp FOTO: Tim Høgli Nilsen

I GODT SLAG: Det var mange av disse scenene under lørdagens kamp FOTO: Tim Høgli Nilsen

På lørdag var Vipers nødt til å vinne for å ha håp om å nå en kvartfinale i EHF Cup. Kristiansandslaget gikk kraftig til verks og slo gruppeleder 30-21.

Publisert:

Vipers Kristiansand hadde kniven på strupen før hjemmemøtet med HC Lada Togliatti på lørdag. Sørlendingene stod med 0 poeng før lørdagens kamp og tapte det første oppgjøret i Russland. I Aquarama var jentene klare for revansje og leverte solid håndball i 60 minutter. Med dette resultatet kan Vipers nå en kvartfinale hvis de vinner de to siste kampene i Europacupen.

 

 

 

 

 

 

 


- God selvtillit

Veteranen Kristine Lunde-Borgersen var stolt etter kampen mot Lada og hyller publikum som var tilstede på Aquarama.

-Vi spiller bra og fighter godt både framover og bakover i dag. Vi har god selvtillit og vet hva som fungerer for oss. Det er en deilig kamp å vinne, sier Lunde-Borgersen. Publikum var strålende i dag. De ga lyd fra seg og det er en ekstra motivasjon.

[img173318_2LM]

 

 

 

 

 

 

 

 

-Lært fra forrige møte

Malin Aune kom til Vipers før sesongen og er fornøyd med både laget og egen prestasjon mot Lada.

-Vi er fornøyd med prestasjonen våres i dag og vi har lært fra møtet med Lada forrige lørdag. I dag stoppet vi også den beste russiske spilleren i Dmitrieva. Vi hadde spillere som gikk i krigen, sier 22-åringen.

Framover setter Aune et fokus mot de resterende EHF kampene, men legger ikke skjul på at hjemlig serie er viktig.

-Hjemlig serie skal vinnes. Vi har fokus på serien og førsteplassen der er viktig for alle involvert. Vi har mange spillere som vil bli gode og utvikle seg. Treningsmiljøet er supert og selvtilliten er stor, sier Aune.

[img173318_3LM]

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampen var lenge jevn, men mot slutten av 2. omgang dro Vipers i fra etter strålende forsvarsspill og en god Katrine Lunde i mål. For at Vipers skal kunne ta seg videre i Europacupen blir de nødt til å vinne de to siste kampene. Det gjenstår en hjemmekamp i Aquarama og en bortekamp i Paris.

De to neste Europacup-kampene:

Issy Paris - Vipers Kristiansand (3.feb)

Vipers Kristiansand - København Haandbold (10.feb)

[faktaboks]