Kristiansands Talenter 2011 vs Kristiansand Vipers

De utvalgte talentene til treningskampen. Foto: Eskil F. Olsen

Torsdag kveld var det duket for trennings kamp mellom Kristiansand Vipers og Kristiansands mest talentfulle andre divisjonsspillere. Talent laget ble ledet av trenerdebutant Nicolai Gaustad Olsen

Publisert:

DSC_0014Talent laget åpnet friskt og ledet med to mål før 4 minutter var gått. Men det tok ikke lang tid før jentene i rosa dro igjen den ledelsen.  Til pause ledet Vipers komfortabelt 8-18.  neste omgang begynte talentene og yppe seg men kom aldri i nærheten av Vipers videre utover i kampen. Da dommeren blåste i fløyta var stillingen 20-36 til Vipers.

-          Det var veldig morsomt og se jentene klare seg så bra mot et såpass bra lag. Dette her var jo en kjangs for disse jentene til å vise seg fram på ett høyere nivå. Dette er noe vi kommer til å gjøre vært år fremover håper jeg. Sier Gaustad Olsen.

Noen utmerket seg mer enn andre.

-Karianne Barøy og Vilde Jonassen synes jeg var de to beste i dag - også synes jeg Otra-duoen Eirin Tjessem Våge og Tonje Refsnes som nå spiller i Randesund spilte veldig bra . også selvfølgelig skal keeperne, Karoline Foss og Tesho Farhad, viste seg fra sine bedre sider. Sier Gaustad Olsen

Det var et hundretallspersoner som hadde møtt opp på gimlehallen får å støtte talentene denne torsdagskvelden.