Sørnett

Endret mening etter å opplevd ånder selv

Roger Thorgrimsen trodde ikke på ånder eller gjenferd før han opplevde uforklarlige ting i sitt eget hus. Foto: Stine Nilsen

Roger Thorgrimsen trodde ikke på ånder eller gjenferd før han opplevde uforklarlige ting i sitt eget hus. Foto: Stine Nilsen

Åndenes makt har endelig begynt å rulle på tv-skjermen og mange samler seg i sofaen for den fjortende sesongen. Roger Thorgrimsen og hans familie i Porsgrunn er en av de som er med.

Publisert:

Før Thorgrimsen tok kontakt med Åndenes makt prøvde han å få huset renset av en klarsynt etter et tilfeldig møte. Han bekrefter at ting roet seg etter dette besøket, men at ting blusset seg opp igjen etter morens bortgang, som også bodde i huset.

- Det ble ti ganger verre enn hva vi hadde opplevd tidligere, forteller han.

Trodde ikke på ånder

Thorgrimsen var som mange andre, skeptiske til om ånder faktisk finnes.
- Jeg tenkte at, det er en grunn til alt som skjer og det finnes alltid en forklaring.

Men det endret seg så snart han fikk kjenne det på kroppen selv.
- Etter hvert som det skjedde flere og flere ting, som jeg ikke klarte å forklare selv, skjønte jeg at det kan være mer mellom himmel og jord enn hva vi kan se.

- Hva fikk deg til å endre mening?

- Det var når det skjedde fysiske ting, som for eksempel skapdører og dører som åpnet seg, og ting datt ut, da skjønner man at her er det noe rart.

Thorgrimsen skjønner godt at det ikke er alle som tror på dette, og mener dette er noe som kanskje må oppleves selv, spesielt for de som kanskje ikke har troen.

- Det kan jo virke litt svada hvis du ikke har opplevd det selv, eller tror på det fra før. Jeg tviler ikke et sekund på at du kan innbille deg mye, men du innbiller deg ikke når ting plutselig flytter på seg på benken foran deg og slike ting. Da er det fysisk. Jeg tror ikke hjernen min kan åpne skapdører uten at noen fysisk gjør det, ler han.

Barna merket det først

Thorgrimsen fikk høre det av sine barn at de ikke var alene i huset, men dette trodde han ikke på før han tenkte over hva han selv opplevde.

- Jeg tenkte slik at barn er barn. De har sine fantasivenner og slike ting, så jeg tok det ikke så alvorlig.

Han forteller om en hendelse der den ene gutten hans satt på gulvet og lekte inne på rommet sitt. Begge foreldrene hører han krangle høylytt etterfulgt av et høyt smell.

- Da hadde dvdene på hyllen over sengen ramlet ned over han, og han forklarte det med at det var den andre gutten som hadde hevet det på han.

Dette trodde egentlig ikke faren Roger på, men i ettertid viste det seg at det kan ha vært sant.

Det var heller ikke bare de som bor der som merket at dette huset aldri var tomt.

- Det kom også folk inn her, som ikke visste noe om huset eller hva vi opplevde, som opplevde de samme tingene som vi gjorde.

Merker enda aktivitet i huset

Selv om huset har hatt to klarsynte på besøk, kan familien enda merke småting som at skygger passerer stuen og at det smeller i ytterdøren.

- Det var som begge de klarsynte sa, det er ingen igjen i huset, men at det vil passere skygger forbi.

For gjennom huset går det en sti fra gammelt av, fra en gård litt lenger opp og ned til et industriområde. At det passerer skygger forbi opplever de opptil to-tre ganger i uken.

- Vi er nå så vandt til det, at det gjør oss ingenting. Jeg kjenner ikke noe ubehag. Det er stort sett bare på dagtid, aldri på kvelden eller natten.

Disse er det heller ingenting familien eller de klarsynte kan gjøre noe med.

 

Les også: Flere kontakter klarsynte for å fjerne ånder