Sørnett

Start overkjørte Fløy – Emil Grønn Pedersen scoret to

Her er Grønn Pedersen i ferd med å score sitt første mål i det lengste hjørnet. Foto: Viktor Sødal

Start-spissene viste gode takter i treningskampen og scoret fire av målene i 5-1 seieren mot Fløy i Sørlandshallen.

Publisert:

Fløy 1-5 Start

–Det var utrolig deilig å score to mål, og dette var første kamp for året, så da er det bare å fortsette, sier en tydelig fornøyd Emil Grønn Pedersen.

Grønn Pedersen ble byttet inn til den andre omgangen på stillingen 3-0 til Start. Fløy, som kom på tredjeplass i fjorårets andredivisjon, måtte se det første baklengsmålet i nettet allerede etter fem minutters spill.

[faktaboks]

Kamp om spissplassene
Et skadeskutt Start-lag startet med sine antatt beste av de skadefrie spillerne, og ledet 2-0 allerede etter drøye ti minutter. Det var Zakaria Sawo og Sander Svela som fikk tillit på topp i fraværet av Alagie Sanyang og Mathias Grundetjern, som er nevnt som et alternativ på spissplass. Både Sawo og Svela takket for tilliten med å score ett mål hver i den første omgangen.

–Det er noe som jeg har som mål, og jeg har lyst til å kjempe om den plassen, så får vi se hvordan det går, sier Svela (20) som er den yngste av Starts alternativer på spissplassen.

Lagkamerat og spisskonkurrent Sawo ønsker også å kjempe for sin plass på topp.

– Konkurranse er jo alltid noe en vil ha i et lag, svarer Sawo på spørsmålet om hva han tenker om konkurransen mellom spissene.

[img242238_2LF]

Sindre Tjelmeland gledet seg over spisscoringene.

– Det er gledelig og kjekt å se at de får ut det som de har vist på treningene, så får vi bare se hvordan konstellasjonen blir, legger hovedtreneren til.

Dagens tomålsscorer var forrige sesong på utlån hos motstanderlaget Fløy, og der scoret 24-åringen syv mål. Spissen, som fyller 25 år i februar, har kun et halvt år igjen av kontrakten med Start.

– Jeg må jo bare overbevise, for jeg har ingenting å tape, så det er bare å fortsette, sier tomålsscoreren.

[img242238_3LF]

Treneren er godt fornøyd
Start-trener Sindre Tjelmeland kunne se sine gutter overkjøre Fløy fra start og fikk gitt hele troppen spilletid i løpet av kampen.

–Jeg er godt fornøyd med mye, også er det en god del ting å ta tak i, forteller Tjelmeland til Sørnett.