Sørnett

Inviterer Agderklubbene til kamp

INVITERER: Mons Ivar Mjelde inviterer Agder-klubbene til årets siste hjemmekamp på Sør Arena for en billig penge. Foto: Esben Sand Aasen.

INVITERER: Mons Ivar Mjelde inviterer Agder-klubbene til årets siste hjemmekamp på Sør Arena for en billig penge. Foto: Esben Sand Aasen.

Får se Start-Lillestrøm for kun 50 kroner.

Publisert:

Start har tidligere år invitert klubbene i Agder-distriktet til siste hjemmekamp for sesongen. Denne tradisjonen fortsetter gultrøyene med.

På søndag har trener Mons Ivar Mjelde invitert samtlige klubber i Agder på kamp, for kun 50 kroner per person, så lenge man har på seg klubbtøy.

Start har stadig til gode å sikre plass i Tippeligaen, og kan sikre ny kontrakt med poeng hjemme mot Lillestrøm søndag. Det er dog ikke krise for sørlandets flaggskip, da det stadig er fire poeng ned til Tromsø på kvalifiseringsplassen, og Sandnes Ulf ligger også mellom, to poeng bak Start.

Tidligere i høst har klubben fra Lund hatt tiltak med billigere billetter, noe som har økt tilskuertallet på Sør Arena i høst. Septembers gode resultater, hvor Mjeldes menn var Tippeligaens store formlag og klatret opp fra nedrykssumpa, bidro også til økt interesse. Mjelde skriver i e-posten til klubbene at han håper på en lignende folkefest som mot Sogndal da sørlendingene fylte stadion og heiet de gule og sorte frem til tre poeng.