Klargjør siden...
Sørnett

Ny satsing for restauranten Dela

Færske boller med melis, sjokolade og jordbær.
 Foto: Andreas Miland bakke

Færske boller med melis, sjokolade og jordbær. Foto: Andreas Miland bakke

Tidligere denne uken åpnet restauranten Dela på torvet sin nye seksjon i lokalene sine, med en ny og utradisjonell satsing.

Publisert:

I tillegg til middagsretter og gode drikker, har du nå muligheten til å kjøpe bakevarer på Dela:Bakery.

Mye variert på disken i dag.
 Foto: Andreas Miland bakke

Mye variert på disken i dag. Foto: Andreas Miland bakke


Her kan du få alt fra boller med blåbær og sjokolade, boller med jordbær og sjokolade, eller med bringebær om du ønsker det.

Her har vi boller med krem og bringebær.
 Foto: Andreas Miland bakke

Her har vi boller med krem og bringebær. Foto: Andreas Miland bakke

Et brett fylt med boller av forskjellige slag.
 Foto: Andreas Miland Bakke

Et brett fylt med boller av forskjellige slag. Foto: Andreas Miland Bakke


Da vi ankom bakeriseksjonen av restauranten omtrent en halv time etter åpningstid, var det allerede folksomt i lokalet.

Bakevarer ble hyppig kjøpt. Noen satt inne og spiste, mens andre benyttet seg av takeaway-ordningen.

Kun en bolle igjen på fatet.
 Foto: Andreas Miland bakke

Kun en bolle igjen på fatet. Foto: Andreas Miland bakke


Det var disse bollene det gikk mest av i løpet av morgentimene, etter kort tid stod fatet tomt.