Sørnett

Nye endringer ved Bølgane frisbeegolfpark skaper begeistring

Foto: Johannes Skaug

Foto: Johannes Skaug

Johan Fredrik Andreassen (22) er en av de som mener endringene ved frisbeegolfbanen både var nødvendige, men har også gjort banen mye bedre. Styreleder i Kristiansand frisbeegolfklubb (Kfgk) Sverre Messel forteller om en ivrig dugnadsgjeng som har vært med på å få til de nye endringene til banen.

Publisert:

Johan Fredrik Andreassen (22) forteller at han og kompisgjengen nå ser frem til spill gjennom sommeren. Andreassen trekker frem nye t-pads som et helt supert tilskudd til banen. T-pads er det område man tar sitt første kast på hvert hull

- Bedre t-pads gjør muligheten for at man sklir eller får et dårlig tilløp mye mindre, men også at man tør å ta i litt ekstra i oppløpet til kast.

Johan Fredrik Andreasen kaster her fra en av de nye t-padsene
 Foto: Johannes Skaug

Johan Fredrik Andreasen kaster her fra en av de nye t-padsene Foto: Johannes Skaug

En ny vri på banen er også blitt gjort, da to kurver på to hull har blitt flyttet på, og det nye hull en var det som før var hull elleve. Noe Andreassen har bitt seg merke i og mener var en kul vri.

- Jeg syntes at det nye hull 1 gjør at banen henger mer sammen, fordi de første hullene er de mest krevende i mine øyne. Tidligere var det innimellom ganske kjedelig å måtte avslutte med et skikkelig dårlig kast på krevende hull.

Kfgk sin styreleder Sverre Messel trekker frem dugnadsgjengen som har fått dette til, og at banen trengte en liten finpuss da mye var slitt ut.

- T-padsene har blitt slitt ut over tid og det var helt nødvendig for best mulig spill å gjøre en liten finpuss der. Vi har også byttet ut en del kurver som har blitt slitt ut, dugnaden er i utgangspunktet for vedlikehold av banen å gjøre noen små endringer.

Messel er klar i si tale om banen er bra nok for turneringer, og på spørsmål om de ønsker at banen skal være så proff som mulig svarer Messel:

- Vi i Kfgk vil gjøre banen best mulig spillbar for lokalområde, og at vi i Kristiansand skal ha en fin bane å spille på. Banen er jo bra nok til turneringer så det håper vi også på.