Sørnett

Cupfest på Lund

Donn tok i mot Start til kamp Torsdag kveld. Foto: Marius Lippestad

Torsdag kveld inviterte Donn, IK Start til lokaloppgjør i cupens første runde, på Kongsgårdbanen.

Publisert:

Det var møtt opp 533 tilskuere for å bivåne storebror Start mot 3.divisjonslaget Donn. I solskinnet på Lund fikk de fremmøtte valuta for pengene.

Lenge holdt Donn stand mot tippeligalaget, keeper Ole Ditshuizen skal ha mye av æren for at det var kamp helt frem til pause. Det skulle nemlig ta 40 minutter før de gulkledde fikk hull på byllen. Publikum så ut til å stortrives med både finvær og en morsom kamp. Sjansene haglet mot Donn målet, men de var ikke helt ufarlige på kontringer andre veien. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Som trekkplaster for kampen lokket Donn med to billetter til Justin Bieber konserten i Oslo for en heldig utvalgt i publikum. Trekningen sto kveldens speaker, Jesper Mathisen for. Vinneren ga billettene tilbake til klubben slik at de kunne auksjonere de bort og sitte igjen med pengene selv. Auksjonen foregår på Donn sin facebookside frem til søndag kveld.

I andre omgang fikk de fremmøtte virkelig se nivåforskjellen på de to lagene. Start scoret mål etter mål og ga seg ikke før det til slutt sto 0-8 i målprotokollen. Til tross for resultatet var det stor stemning i begge leire etter kampslutt.