Sørnett

Ny internettportal for Kristiansand

FAKSIMILE: www.kristiansand.no

FAKSIMILE: www.kristiansand.no

Kristiansand har nå kommet med en ny internettportal, hvor du skal finne alt på et sted. - Siden skal hele tiden vise bredden av valgmuligheter der man bor, forteller Rita Hansen.

Publisert:

Det nye prosjektet er basert på undersøkelser, hvor det ble bekreftet at det er behov for en oversikt over byen og regionens tilbud til innbyggerne. Portalen skal være en plakat for byen og omegnens mange muligheter.

- Målsettingen er å gi en full oversikt om hvordan det er å bo, studere, arbeide og leve i regionen, forteller Hansen.

Hun er redaktør i Kristiansand Kommune, og en av staben for den nye portalen.

På internettsiden kan man finne forskjellig informasjon om hva man har å velge mellom når man bor, jobber, studerer eller ønsker å flytte til Kristiansand. Den har også en aktivitetskalender, som skal vise hvilke muligheter Kristiansands innbyggere har å delta på i fritiden.

- Vi tror at en informativ og oversiktlig portal med en kalender for store og små aktiviteter, kan gjøre det lettere å bli integrert i lokalsamfunnet, forteller Hansen.

Hun legger til at internettsiden er opprettet for å vise både innbyggerne og andre i landet hvordan Kristiansand er, og kommunisere utad at denne byen er en attraktiv region hele året.