Sørnett

Dette skjedde i helgen

Gutt (16) døde søndag kveld etter å ha blitt tatt av snøskred i Signesdalen søndag ettermiddag. Gutten ble liggende tre timer under snøen før letemannskapene fant han. Mens i Arendal ble en mann i 20 - årene anmeldt etter å ha vært i besittelse av et gassvåpen. Dette skjedde i helgen.

Publisert:

Den 16 år gamle gutten fra Åseral som ble tatt av snøskredet søndag ettermiddag, kjørte snøscooter da skredet traff ham, og han skal ha blitt funnet et stykke unna snøscooteren. Gutten ble sendt til Haukeland universitetssykehus i Bergen, men han døde der senere på kvelden.

Fredag kveld ble en mann i 20-årene anmeldt etter å ha vært i besittelse av et gassvåpen på Bjorbekk i Arendal. Våpenet ble beslaglagt og sak opprettes. Det var ikke snakk om trusler med våpenet.

Klokken 21.45 samme kveld ble en mann i slutten av 20-årene pågrepet på Hånes. Han er mistenkt for å ha utøvd vold mot en kvinne på samme alder. Hun ble ikke fysisk skadet. Han har også brutt besøksforbudet han har mot henne. Saken etterforskes videre.

Politiet fikk melding fredag kveld om en trafikkulykke på E18 Songefjelltunnelen vestgående retning. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med et feltskifte. Ingen skadde.

Natt til søndag fikk politiet melding om flere som slåss i Festningsgaten i Kristiansand sentrum. Politiet meldte at det var flere personer som hadde blitt angrepet av to menn, der to av de personene som hadde blitt angrepet ble slått med en gjenstand mot hodet. Politiet fikk til slutt tak i de to gjerningsmennene, som ble pågrepet for kroppskrenking og kjørt til arresten.