Sørnett

En god andreomgang sikret Start seieren

Start-spillerne under oppvarming. FOTO: Thomas Bøe

Start reiste til Arendal for å spille andre runde i NM som store favoritter. De skuffet ikke.

Publisert:

Første omgang var ikke preget av de store hendelsene. Det var noen tøffe dueller, og et godt skudd fra Arendals Kim Kvaalen.
Men i andre omgang tok det fyr. Allerede før minuttet var spilt tok det fyr. Kim Kvaalen prøvde lykken igjen, men også denne gang var Starts sisteskanse, Jonas Deumeland med på notene. Kampen var så preget av noen tøffe taklinger.

To tette mål
Etter 56 minutter skulle en dødball endelig få hull på byllen. Hjørnesparket ble slått inn i feltet av Aron Sigurdason, og Damion Lowe raget høyest og stanget ballen i mål for Start. To minutter etterpå var det nok et hjørnespark som ble avgjørende. Igjen slått av Sigurdason, men Arendal vinner duellen og får klarert. Uheldigvis for Arendal klarerte de ballen rett i bena på Elliot Käck, som sleivet ballen inn fra drøyt 17 meter.

[img177780_2LM]

Kontret inn det tredje
Den neste tiden er preget av mange halvsjanser til begge lag, og mye bytter. Men etter 79 minutter punkterer svenske Kevin Kabran kampen. Hjørnespark til Arendal, som sender nesten alle spillerne opp i håp om å få mål. Start får klarert ballen i bena på Finnbogasson, han blir revet ned i bakken, men klarer å tuppe ballen gjennom til Kabran som ikke gjør noen feil.
Kampen ender 3-0 til Start, til stor skuffelse for de 1272 tilskuerne til stedet.