Sørnett

Erik Sæter påstår å ha pranket Mads Hansen

Erik Sæter, fra reality-serien Paradise Hotell, la 17. mai ut en instastory hvor han klagde over å aldri bli nevnt i “Se hvordan kjendisene feiret 17. mai” - spaltene som mange aviser har. Mads Hansen delte denne videoen på sin Instagram-profil, til sine 436 000 følgere. Nå påstår Sæter at dette var ønsket og en del av planen. 

Publisert:

Mads Hansen, tidligere fotballspiller, har de siste årene bygd opp en stor følgeskare på Instagram. Her har han de siste årene gått til “krig” mot mange influensere og reality-deltagere som han mener oppfører seg dårlig. I tiden etter korona kom har det vært mange medieoppslag etter at Hansen ved flere anledninger har “tatt” realitydeltagere i å feste og bryte myndighetenes korona-retningslinjer. Erik Sæter uttalte seg til TV2 i forbindelse med dette - Det blir feil når Mads Hansen skal være anklager, dommer og bøddel. 

I Sæters video fra 17. mai ramser han opp antall følgere i sosiale medier, subscribers på Youtube og lignende de som er på festen hans har til sammen. - Og av en eller annen grunn har Dagbladet ikke inkludert våre private bilder fra kjendisers feiring på 17. Mai, roper han inn i kamera, med støtte fra realitydeltagerne Isabel Raad og Isabelle Eriksen. Her begynner det han i ettertid har kalt en “prank”. 

-Jeg har hatt en plan om å få med de mest kjente på festen med på en video, hvor vi klager hovent over at vi ikke er på den “Hva gjør kjendisene på 17. mai”, sier Sæter i videoen han la ut 19. mai. - Hvis Mads skal bite på det må du gjøre noe jævlig dumt, sier romkameraten hans, Aksel Sjøli, i bakgrunnen. 

Sæter begrunner pranken i en rekke uttalelser på instastory og i Youtube-videoen og er blant annet uenig i måten Hansen kan skrive hva han vil om hvem han vil. Han sier og at omtale fra Hansen ville kunne øke seertallene på den nye musikkvideoen hans og bekrefter at dette funket i videoen han la ut 19. mai, hvor du ser en stigende kurve etter Hansens omtale. 

Mads Hansen skriver på sin Instagram-profil at han ikke tror dette var en prank, men at Sæter nå prøver å redde seg inn etter uttalelsene sine i 17. mai- videoen. Dette benekter Sæter. Fans i begge leirer har strømmet til kommentarfeltene til Sæter og Hansen for å si sin mening og andre store influensere har hevet seg inn i “krigen”. Hvem som snakker sant, gjenstår enda å se.