Sørnett

Jerv slått ut av 2. divisjonslag i cupen

Jerv tapte 2-1 mot Egersund onsdag kveld. Foto: FK Jerv

Egersunds straffescoring i sluttminuttene sendte Jerv ut av cupen, og en cupbombe smalt på Idrettsparken i Egersund onsdag kveld. Start og Amazon Grimstad innfridde også sine kamper og tok seg til tredje runde i cupen.

Publisert:

Jerv tok ledelsen etter 19 minutter ved Luke Ferreira alene med Egersund keeper Daniel Hagen. 2. divisjonslaget utlignet etter 34 minutter ved et klasseskudd fra 20 meter fra den unge midtbanespilleren Chris Sleveland.
På overtid i andre omgang ble innbytter Roy Miljeteig felt i Jerv sin sekstenmeter etter en kontring. Straffen ble satt iskaldt i mål av Kenneth Grande og Egersund vinner fortjent over Obos-laget Jerv til tross for divisjonsforskjell mellom lagene.

Start tok lokalderbyet mot 2. divisjonsklubben Arendal på alvor og spilte med et toppet lag. De gulkledde innfridde favorittstempelet og vant komfortabelt 3-0 etter scoring av Damion Lowe, Elliot Kack og Kevin Kabran.

På kvinnesiden vant Grimstad-laget Amazon Grimstad oppskriftsmessig 4-0 mot Gimletroll på Prestheia. Første scoringen kom etter syv minutter av Iselin Johansen, og det sto 1-0 til pause. Etter pause så scoret Amazon to mål på to minutter av Cathrine Dyngvold og Isabella Hayes. Et kvarter før slutt så satt Cathrine Dyngvold spikeren i kista med 4-0 scoringen og Amazon Grimstad er videre i Norgesmesterskapet i fotball.