Sørnett

Opplevelsesrik festival

Rapperne Robin og Bugge er klare for festival i Kristiansand

Rapperne Robin og Bugge er klare for festival i Kristiansand

På lørdag arrangerer Gimletroll Expertfestivalen for fjerde året på rad. I år vil klubben satse mer på underholdning ved siden av idretten.

Publisert:

Festivalen vil være et tredelt arrangement, med fokus på fotballturnering, håndballturnering, konserter og diskotek. Lørdagskvelden skal Paperboys, Robin og Bugge og DJ Jarle ha konserter i Gimlehallen, og kvelden avsluttes med et diskotek for ungdommen.

- Vi ønsker å trekke flere mennesker til turneringen med et sportslig og opplevelsesrikt program. Vi prøver å samle alle på lørdagen med konserter og diskotek, slik at det ikke bare handler om konkurranse, men også om andre positive hendelser, sier Svein Berglihn som er ansvarlig for festen.

Paperboys opptrer

Hovedsponsor for Expertfestivalen, Gumpens Auto, har bidratt med å hente populære Paperboys til festivalen. Paperboys er for tiden plateaktuelle med albumet "The Oslo Agreement" og skal ut på Norgesturne snart.

- Det koster en del kroner å hente artister til festivalen, men vi har fått god hjelp av vår hovedsponsor. Vi er fornøyde med at Paperboys kommer, sier Berglihn

Rekordstort billetsalg

Det har allerede blitt solgt 2700 billetter til turneringen. I tillegg forventes det at lokale klubber og konsertinteresserte ungdommer møter opp.

- Vi har aldri solgt så mange billetter før, og vi forventer et oppmøte på 3500 mennesker på lørdagskvelden. Vi legger vekt på at det skal bli en rusfri og sikkerhetsmessig god kveld, sier Berglihn.

Nye stjerneskudd

Robin og Bugge er to ubeskrevne blad i norsk hip hop og skal være oppvarmingsband for Paperboys. Nå gleder de seg til en sørlandstur.

- Vi skal spille låter fra det nye albumet vårt som slippes på våren. Jeg tror det blir kult å spille i Kristiansand. Det er jo et stykke å reise, så jeg håper det blir bra stemning, sier "Bugge" til Sørnett.