Sørnett

Sørensen: Skjønner ikke hva han prater om

Vidar Kleppe mener kommunen må begynne å ta ansvar for innbyggerne i Kristiansand. Sørensen ser ikke problemet.

Publisert:

Vidar Kleppe har igjen levert inn en interpellasjon til bystyremøtet som skal finne sted i kveld. Der ber han ordfører Per Sigurd Sørensen om å oppheve avtalen kommunen har inngått med kriminalomsorgen om at det er mulig å bosette "kannibalen" i Kristiansand.

Forrige gang fikk Kleppe svært liten støtte for sitt første forsøk. Denne gangen håper han på et annet svar. Sørensen forstår ikke hvorfor Kleppe kommer med interpellasjonen.

- Han er borte og den saken er over. "Kannibalen" er ikke lenger på Grim. Han sitter under forvaring. Den avtalen vi gjorde med kriminalomsorgen den tid, gjelder ikke nå lenger, sier han.

[sniplet faktaboks]Vidar Kleppe på sin side skriver at det er skremmende at administasjonen i Kristiansand kommune valgte å lage denne avtalen uten at dette var avklart politisk i Kristiansand bystyre.

- Ja, det synes jeg virkelig. Det viste seg at "kannibalen" på nytt har truet småjenter med at de skal spises. Han har en skremmende adferd mot mindreåringe jenter. Og derfor vil jeg at avtalen skal oppheves. Kommunen har ikke tid eller ressurser til å passe på en mann som fortjener å være bak lås og slå,  sier han.

OPPRØRT: Per Sigurd Sørensen er opprørt over interpellasjonen.
Sørensen mener at kommunen må ta imot alle som er opprinnelig fra Kristiansand.

- Når "kannibalen" er fra Kristiansand, så kan vi ikke gjøre noe annet enn å ha han her. Om spørsmålet skulle komme opp igjen med å bosette "kannibalen" under tilsyn, så sier vi ja igjen, forteller han.

OPPRØRT: Per Sigurd Sørensen er opprørt over interpellasjonen.

- Så dere vil ikke oppheve kontrakten?

-Nei det vil vi ikke, avslutter Sørensen.

Saken oppdateres