Sørnett

Donn viser interesse for Amazon Grimstads spillere

Donn vil ta kontakt med Amazonspillere for å skjekke muligheten for å hente inn forsterkninger til neste sessong i toppserien.

Publisert:

Donns damelag rykket søndag opp til toppserien for kvinner etter en knusende 6-0 seier over Orkla. Etter kampen uttalte trener Erik Tronstad  til NRK Sørlandet at forsterkninger er en nødvendighet for å overleve i toppserien.

På telefonen med sørnett sier Erik Tronstad at de vil kontakte noen spillere i Amazon Grimstad, for å høre hva de tenker angående neste sessong. Han sier også at de vil søke etter flere  forsterkninger både lokalt og nasjonalt. Tronstad vil ikke gi noen spesifikke navn på spillere som er aktuelle.

Stine Sannæss tidligere donnspiller nå Amazon Grimstad ser ikke det som aktuelt å gå tilbake til Donn etter opprykket og er fornøyd i Amazon Grimstad.
- Klubbytte har ikke vært noe teama i garderoben sier Sannæss til sørnett.

Trener for Amazon Grimstad Gaute Haugenes sier til Aftenbladet.no at han ikke frykter noen spillerflukt
- Jeg er ikke redd for at våre jenter skal gå til Donn. Det ser jeg ikke som på et problem i det hele tatt. Vi er et etablert toppserielag med en god treningskultur. Det må Donn nå bygge opp, sier Haugenes som dermed ikke frykter en kamp om de beste spillerne på Sørlandet.