Sørnett

- Han vil få spilletid

Lars Jørgen Salvesen (19) i russedressen under tirsdagens trening på Sør Arena. Foto: Ron Henning Sundvor

Lars Jørgen Salvesen (19) i russedressen under tirsdagens trening på Sør Arena. Foto: Ron Henning Sundvor

Fansen har ønsket at Lars Jørgen Salvesen (19) skal få mer spilletid for Start, trener Mons Ivar Mjelde sier at spilleren vil få sjansen fremover.

Publisert:

- Lars Jørgen har et positiv innhopp i Molde, og scoret to mål på mandag, så han er i kjempeslag. Vi har mange som ønsker å spille, men Salvesen vil få spilletid.

Mjelde sier at Salvesen har hatt god fremgang, og at han allerede har spilt mer i Tippeligaen i år enn i fjor, og at det kommer mange flere sjanser.

Salvesen selv sier han respekterer valget til treneren, men håper selv han får mer spilletid.

- Jeg håper jo at kampen på mandag kan hjelpe meg å få mer spilletid, som jeg selvsagt vil ha. Det er selvsagt hyggelig at fansen vil ha meg på banen, da, sier den langhårede angriperen iført en blå russedress.

"Start 2s Messi"

Spissen som blir omtalt av Start 2 trener, Mattias Andersen, som Start 2s svar på Messi på Starts hjemmesider, har bøttet inn mål i 3. divisjon, og scoret to mål borte mot seriefavoritt Pors på mandag.

- Dersom jeg kommer innpå som innbytter vil jeg selvsagt være med å avgjøre, det har jeg tro på at jeg kan også, sier Salvesen.

Start møter i dag bunnlaget Bodø-Glimt, om det kan fort bli en kjempemulighet for Salvesen å vise seg frem, men han er selv usikker på om han fortjener å starte kampen:

- Vi har mange bra spisser i stallen, så om de er skadefrie vet jeg ikke om jeg fortjener å starte. Men er det et par skader så håper jeg selvsagt å få sjansen, avslutter han

 

Forsidefoto: IKStart.no