Sørnett

- Sørlendinger er treige!

Arild Stedjan var unødvendig tidlig ute med å sikre seg billett.

Arild Stedjan var unødvendig tidlig ute med å sikre seg billett.

Helt siden salget av billettene til Michael Jackson-filmen "This is it" startet, har det vært kaos i de største byene i Norge. I Kristiansand er det derimot flere hundre billetter ledig på den store premierekvelden.

Publisert:

På formiddagen  i dag var det folketomt i kinolokalene på Kristiansand Kino, og det var rundt 600 ledige billetter. Det var kun en mann innom for å hente billetter til den mye omtalte filmen da Sørnett sjekket stemningen.

- Jeg bestilte billett for over en måned siden fordi jeg trodde det skulle bli kaos å få tak i de, men der tok jeg feil,  forteller Arild Stedjan.

Han har alltid hatt sansen for hovedpersonen og har gledet seg lenge til denne filmen. At han var den eneste som hentet billetten sin i det tomme lokalet, har han kun en forklaring på.

- Sørlendinger er treige. Høsten har kommet og da vil de heller være hjemme.

Kinodirektør i Kristiansand Kino, Petter Benestad, tror noe av grunnen til at det er så mange billetter igjen, kan være blant annet at premieredagen er på en onsdag.

- Hadde premieren vært på en fredag, som det pleier å være, hadde det nok vært større pågang. Å selge 7-800 billetter på en onsdag er egentlig veldig bra til å være i en by på størrelse med Kristiansand, sier Benestad og legger til.

- Folk er vant til at når en film går på sal 1, så er det plass til alle uansett hvilken film som sendes. Det er nok også litt av grunnen til at det ikke er så mye forhåndsbestilt, sier han.

Kristiansandstudenten og lederen i Michael Jackson's fanklubb i Norge, Ola S. Hunnestad, tror det blir en veldig sterk opplevelse å se filmen.

- Jeg skulle egentlig på to konserter, så det vil bli vemodig å se de på kino i stede for live. Filmen har fått sinnsykt bra kritikk og jeg gleder meg veldig.

Han tror også det blir en rørende opplevelse og legger ikke skjul på at det kanskje kommer en tåre eller to.

- Jeg oppfordrer alle i Kristiansand til å ta turen på kino. Der blir opplevelsen enn helt annen enn på dvd, avslutter han.

Nøkkelord