Sørnett

Børufsen roses etter seieren mot Kongsvinger

LATTERMILD: Jesper Mathisen beskriver målet til Espen Børufsen. FOTO: Kristian Langenes

LATTERMILD: Jesper Mathisen beskriver målet til Espen Børufsen. FOTO: Kristian Langenes

Publisert:

Start slo Kongsvinger 3-0 i 16. Mai. -kampen hjemme mot Kongsvinger. Ett mål av Ole Martin Årst og to perler signert.

Espen Børufsen sikret det resultatet. Etter kampen var det flere som ønsket å gi skryt til kantspilleren, som for øvrig ble kåret til banens bestemann.

Jesper Mathisen måtte alikevel trekke på smilebåndet når han ble bedt om å forklare hvordan han opplevde Espen Børufsen sin perlescoring i krysset med høyrefoten fra drøye 20 meter.

- Han kan jo egentlig bare bruke høyrefoten til å skuffe med, men vi har jo sett på trening at han kan finne på å treffe på 1 av 150 forsøk, så det at han får full klaff i kamp var jo veldig gøy, sier en lattermild Jesper Mathisen til Sørnett etter kampen.

- Men Espen gjorde en utrolig god kamp, og den scoringen hans var fullt fortjent. Den andre scoringen hans, med venstrefoten, var også en suser slik som vi er vant med å se fra Espen.

Børufsen selv, var  fornøyd med å score mål nummer tre og fire for sesongen med to langskudd.

- Utrolig gøy. Ikke ofte jeg scorer to mål i en kamp. Jeg ble litt overrasket over at det ble mål på det med høyre, må jeg si. Det er ikke akkurat hverdagskost for min del. Men jeg hadde jo ikke skutt dersom jeg ikke hadde trodd det var mulig, sier en glad men sliten Børufsen til Sørnett etter kampen.

Hva er det som er forskjellen på Espen Børufsen i år, sammenlignet med i fjor?

-Tidligere har det vært mye spill kun på høyresiden, nå er vi flinkere til å variere. Jeg synes meg oGODT FORNØYD: Knut Tørum likte det han så av Start mot Kongsvinger. FOTO: Kristian Langenesg Rolf Daniel (Vikstøl) har fått det bra til sammen.

Trener Knut Tørum er enig i akkurat det.

- Vi var nok litt mer høyrevridd i fjor, og derfor har vi jobbet veldig med dette foran årets sesong. Nå har vi to sider som kan true motstanderen i større grad og det er jo veldig positivt.

Børufsen er ikke i tvil om at seieren mot Kongsvinger kom på et viktig tidspunkt.

- Hadde vi ikke vunnet i dag hadde vi ligget under midten på tabellen, men isteden ligger vi nå der vi skal være, med alle muligheter til å blande oss inn i toppen igjen. En veldig viktig seier for oss, avslutter en tydelig fornøyd tomålsscorer.