Sørnett

Donnjubel etter ny seriekontrakt

Hjernerystelse: Joachim Eriksen ble hentet av ambulanse tidlig i første omgang. Senere ble det kjent at skaden var en hjernerystelse. Foto: Anders Holtet

Donn slo Start 2 3-2 og kunne juble etter å ha sikret ny kontrakt i 3. divisjon.

Publisert:

- Det føles veldig bra å ha sikret plassen, men vi skulle aldri satt oss i den situasjonen vi har vært i, sier en glad Rolf Martin Skonhoft etter kampslutt.

Fotballkretsen tok i forkant av dagens seriekamp mot Start 2 en endelig avgjørlse angående nedrykksstriden og fastslo at det kun er to lag som rykker ned fra 3. divisjon avdeling 6. Donn fjernet dermed all teoretiske muligheter for nedrykk med en sterk 3-2 seier hjemme mot formsterke Start 2.

- Vi fikk en jevn og tøff kamp som vi forventet. Start er klart best i første omgang og lite fungerte for oss, men vi får vist i andre omgang at vi kan spille fotball, mener Skonhoft.

Eriksen hentet med ambulanse

Kampen fikk en uheldig start da Starts Joachim Holberg Eriksen gikk ned for telling tidlig i første omgang og etterhvert ble hentet av ambulanse. Det var også den eneste store hendelsen som skjedde før Start satte inn sitt første mål på frispark etter 42. minutter spilt av ordinær tid (merk: første omgang hadde en tilleggstid på 15. minutter). Første omgang startet friskt for Donns del etter en tidlig utligning fra Mads Olaisen Myhrstad tidlig i første omgang etter et flott gjennomspill. Mido snudde kampen senere i omgangen etter at han gikk opp høyest i en duell etter en godt slått corner. Start 2 utlignet etter kort tid før dagens store prestasjon fra Donn kom fra Ole Martin Karlsen Sagarino da han fastslo resultatet til 3-2 etter en flott frisparkperle.

-Det er stas å score på frispark mot slutten og det var et fanstastisk fint mål, sier Skonhoft.

- Visste jeg kom til å score

Sagarino selv var storfornøyd med dagens prestasjon.

- Det var veldig deilig å score mot Start, og jeg så ballen inne. Jeg visste jeg kom til å score før frisparket, smiler Sagarino etter kampslutt.

Han er i likhet med sin trener storfornøyd med å ha sikret neste års seriespill i 3. divisjon.

- Endelig slipper vi å ha det uromomentet i bakhodet og kan slappe av, avlsutter Sagarino.