Sørnett

Mestere før siste kamp

Med tillatelse fra ikstart.no

Med tillatelse fra ikstart.no

Med seire i sine to første kamper har Norge allerede vunnet G17-turneringen på La Manga.

Publisert:

Det har vært en god uke for Joachim Holberg Eriksen. Etter et godt innhopp i treningskampen mot Bryne forrige uke ble han belønnet med en kontrakt med Start. Deretter dro han til La Manga for å delta i International La Manga Tournament, som er en turnering mellom G17-landslag.

Med seier i både første kamp mot Slovakia, og andre kamp mot Polen har Norge allerede vunnet turneringen før siste kamp mot Danmark, som spilles torsdag klokken 15:00.

Holberg Eriksen startet på benken i første kamp mot Slovakia, men fikk et innhopp på en drøy halvtime. I andre kamp var derimot den hurtige vingen med fra start, men ble byttet ut etter 54 minutter.

15 kamper uten tap
G17-laget med den lovende 96-årgangen har nå gått imponerende 15 kamper uten å tape. På La Manga har ungguttene vunnet to jevne kamper mot lag som også er innenfor sesong, noe Norges gutter ikke er. Hva gjelder turneringsseieren ønsker ikke landslagstrener Bård Flovik legge for mye i det.

- Vi er selvfølgelig fornøyde med å vinne turneringen, men vårt hovedmål er å gjøre disse til gode fotballspillere på seniornivå, sa Flovik til Fotball.no.

Danmark venter torsdag i siste kamp. Der har allerede tapt for Polen, mens de delte poengene mot Slovakia.

Etter turneringen vil Holberg Eriksen dra tilbake til Kristiansand, og ikke møte opp med resten av Start-troppen, som lørdag reiser til La Manga, for treningsleir.