Sørnett

Mistet håpet

RYKKER NED? Pressetalsmann i Menigheden tror alt håp er ute. FOTO: ikstart.no

RYKKER NED? Pressetalsmann i Menigheden tror alt håp er ute. FOTO: ikstart.no

Menighedens medlemmer Terje Roland og Espen Iversen trodde Vålerenga skulle kjøre over Fredrikstad, men slik gikk det ikke. Begge konkluderer med at nedrykket er et faktum.

Publisert:

- Det var rett og slett helt jævlig å se på, forteller Roland om gårsdagens kamp.

Da Fredrikstad slo Vålerenga 1-2 var det mange som konkluderte med at Start spiller i 1. divisjon til neste år. Espen Iversen var en av de som så drømmen glippe på TV2 i går.

- Jeg satt og håpte at Vålerenga skulle dra seieren i land, men det endte jo ikke slik. Nå er det på an igjen i 1. divisjon, forteller Iversen.

Etter seieren mot Brann var det mange i Menigheden som beholdt troen på å sikre plassen, men da Fredrikstad tok alle poengene mot Vålerenga er det kun et mirakel som kan redde sørlandsklubben. Med syv poeng opp til sikker plass i Tippeligaen og ni poeng å spille om, er moralen lav blant Menighedens medlemmer.

- Selv om det er veldig usannsynlig at vi skal klare oss, så ønsker jeg jo å se at guttene i Start ikke gir opp. Selv om vi har mistet håpet, så må ikke de gjøre det, sier Roland til Sørnett.

[img49388_2RM]

Veien tilbake
Selv om Menigheden tar nedrykket som et selvfølge, så tror de ikke at de blir i 1. divisjon lenge.

- Vi er nødt til å få en del ting på plass, men slik stallen ser ut i dag så er den god nok til at vi rykker rett opp igjen. Noen spillere kommer nok til å forsvinne fra klubben, men har man hjertet i Start så tåler man en sesong i 1. divisjon, tror Roland.

Typisk sesong
Espen Iversen synes at årets sesong har vært typisk for Start.

- Det er alltid problemer med Start, men nå er det viktig å tenke på neste sesong. Det er ikke bare bare å møte Strømmen heller, sier Iversen ironisk.

Sørnett har ikke fått tak i noen i spillergruppen.