Sørnett

Skritt i riktig retning

Vipers-trener Thomas Hørlyk mener det er flere positive ting å ta med seg, selv om Vipers har tapt de to siste kampene.. Foto: Atle Drøsdal

Vipers-trener Thomas Hørlyk mener det er flere positive ting å ta med seg, selv om Vipers har tapt de to siste kampene.. Foto: Atle Drøsdal

Vipers Kristiansand har tapt sine to siste kamper, men trener Thomas Hørlyk mener det er framgang å spore hos Vipers-spillerne.

Publisert:

Lørdag tapte Vipers 22-25 hjemme mot Tertnes. For ei uke siden endte det med ettmålstap mot Storhamar på Hamar.Vipers står dermed med med tre poeng etter sesongens fire første kamper.

Tross to strake tap, finner Vipers-trener Thomas Hørlyk flere positive ting å ta med seg.

- Storhamar og Tertnes er to gode lag. Jeg synes vi spiller to gode kamper, men i begge oppgjørene har vi en timinutters periode hvor vi vi ikke henger sammen som et lag, sier Hørlyk til Sørnett.

Mot Storhamar ledet Sørlendingene med tre mål til pause. Men til slutt var det de gulkledde vertene som kunne juble. Lørdag imponerte Angie Geschke mest av Vipers-spillerne. Geschke noterte seg for hele ni scoringer.

Kristine Lunde-Borgersen er for tiden ute etter skaden hun pådro seg på landslagssamling for to uker siden. Selv om Hørlyk helst skulle hatt verdensmesteren  i sin startoppstilling ønsker han ikke å snakke om savnet av landslagsspilleren.

- Akkurat nå er det irrelevant for laget. Kristine er en meget god spiller som vi gjerne skulle hatt tilgjengelig, men akkurat nå fokuset ligge på de som er skadefrie, sier den danske treneren.

Lørdag venter medaljeutfordrer Oppsal. Hørlyk er forberedt på en ny tøff batalje.

- Oppsal er lag med ambisjoner. Vi kommer til å få god motstand. Er vi skjerpet gjennom 60 minutter er mulighetene gode for å vinne.