Sørnett

På vei mot førstedivisjon

Knusende seier mot ØIF Arendal. KIF vant 45-18

Publisert:

Under kampens første minutter så ikke seieren ut som en selvfølge. Men i det klokken bikket over  tiende minutt kom målene i fleng fra KIF.

ØIF Arendal kjempet tappert , men målene satt løst hos toppscorer Aleksander Aabel. Første omgangen endte med 25-10 til Kristiansand laget. ØIF ga det lille ekstra etter pausen, men det var ikke nok.

Med keeper Thomas Danielsen i mål var det få skudd som gikk inn fra Arendals laget. Det hele endte med en knusende seier 45-18 til KIF.

Trener Preben Nilsen er godt fornøyd med kampen, og mener dette er en god start på vei mot første divisjon. Selv om det var en knusende seier sier han at det alltid er rom for forbedringer.

-Nå vi er fremme i angrep så må vi passe på at vi er nøyaktige så det ikke er så mange tekniske feil i perioder, trekker trener Preben frem som noe av det de kan jobbe med.