Våg Vipers - Larvik HK 18 - 31 (pause 5 - 20)

Våg Vipers: Hannah Maria Zimmergren, Silje Galdal, Lindy M. K. Taraldsen 2, Helene Jørgensen Vinknes 1, Veronica Kristiansen 2, Ranveig Odden 1, Christin Høgaas Daland 1 (2), Ingunn Birkeland 2, Susanne Fuglestad 1, Mai Marcussen 1, Lisa Løkås 3, Birgit Van Os, Ida Marie Wernersen 2, Renata Kari Horvath.

Larvik HK: Lene Rantala, Emily Stang Sando, Tonje Larsen, Heidi Løke 4, Tine Rustad Kristiansen 5 (4), Kari Mette Johansen 5, Karoline Dyhre Breivang 1, Nora Mørk 6, Pia Christine Narvesen 1, Marianne Iversen 2, Tine Stange 3.

Utvisninger: Våg Vipers 5, Larvik 2.
Toppscorer: Våg Vipers: Lisa Løkås og Christin Høgaas Daland 3. Larvik: Tine Rustad Kristiansen 9.

Landslagsstjerne, Karoline Dyhre Breivang var fornøyd med kampen mot Våg Vipers på bortebane. Larvik-jentene spiller en bra første omgang med 5-20 til pause. I andre omgang roer de ned, for å slippe unna skader foran helgens Champions League kamp i Montenegro mot Buducnost T-Mobile.

En fornøyd Heidi Løke etter en kamp mot det hun sier er et tøft Vipers lag.

Strekspiller Lisa Løkås fikk mye rom i andre omgang, og ble toppscorer for Vipers sammen med Christin Høgaas Daland.

Våg Vipers trener Peder Langfeldt var ikke særlig fornøyd med gårsdagens første omgang, men følte jentene steppet opp i andre omgang, der de vant over Larvik med to mål.

Larviks trener Karl Erik Bøhn var fornøyd med innsatsen av jentene sine. Larvik har ikke tapt en seriekamp på fem år. Siden tapet mot Tertnes 29. april 2004, og tross fra en sterk andre omgang fra Våg Vipers, så tror ikke Bøhn at Vipers blir det laget som greier å bryte seiersrekken til Larvik.

Ungjenten Silje Galdal fikk sin drømmedebut mot Larvik. På forhånd var det meldt om at hun skulle få komme innpå dersom avstanden mellom de to lagene ble for stor. Hun trivdes godt mellom stengene, selv om det endte med tap for hjemmelaget.