Vipers med fem av fem seiere i Grundigligaen

Vipers vant mot Storhamar og er ett steg nærmere klubbrekord.

Publisert:

Arkivbilde. Foto: Nadia Jemli.

I gårsdagens kamp mot Storhamar vant Vipers 32-26. Etter en tøff første omgang spilte jentene en solid andre omgang og lå tett med Storhamar. Vipers tok ledelsen med fem mål  ut i andre omgang og holdt på ledelsen fram til slutt.

Kan slå klubbrekord
Vinner Vipers mot Stabæk på onsdag tangerer de en tidligere klubbrekord. Håndballjentene står per i dag med fem av fem seiere i serien og kan gå mot sin sjette strake to-poengere på onsdag. Jentene skal deretter møte Rælingen med null poeng og Gjerpen med to poeng.

EHF cup-kvalik
Vipers reiser torsdag til Russland for å spille cup-kvalik mot storklubben Lada. Kampen spilles lørdag 15. oktober og returoppgjøret kan du få med deg i Aquarama lørdag 22. oktober. I tillegg til å være ubeseiret i europacupen med to seiere,  Står også sørlandsjentene med full pott i norsk cup.