Det var dukket for oppgjør mellom Vipers og Tertnes. Som var veldig viktig for Vipers, med tanke på sluttspillet.

Publisert:

Det ble en tung affære for de 155 oppmøtte i Karrushallen i Vågsbygd da Vipers Kristiansand fikk besøk av bergenslaget Tertnes onsdag kveld. Håpet om at Vipers skulle få slutt på den siste tidens tapsrekke ble knust av et solid Tertnes-lag.

Stillingskrig
Starten på første om gang var jevn. Det var en real stillingskrig der Vipers til tider glimtet til med godt spill. Da det gjenstod fem minutter av omgangen virket det som om Vipers allerede hadde tatt pause. Da ble det slutt på stillingskrigen, og det ble mer en real slakt. Vipers skapte lite fremover, og fikk aldri ballen i nettet bak målvakten til Tertnes. Bakover var det like tett som en sil. Tertnes dominerte og fikk gå til pause med en solid ledelse på 11-17.

- Vi startet bra, men prestasjonene faller utover i første omgang. Det må vi rette på, hvis vi skal henge med de lagene foran oss, sier Peder Lagerfeldt, trener for Vipers.

Sterk avslutning
Andre omgang startet ikke bedre. Det gikk hele tre minutter før ballen gikk i motstandernes mål og Vipers fikk redusert til 12-20. Kantene til Vipers vartet til tider opp med storspill, takket være Louise Pedersen som ble belønnet med tittelen banens beste for Vipers.

Snaue kvarteret ut i andre omgang tar Viperstrener Peder Lagerfeldt en timeout i håp om å få orden på jentene sine.

[img35763_2RS]

Få minutter senere ser det ut som ordene synker inn, og Vipers kjører hardt i håp om å ta igjen den solide ledelsen til bortelaget. Dessverre ble det noen minutter for sent, og det hele ender med et tungt 25-27 tap.

- Vi gjør for mange små feil, og i angrep holder vi ikke høyt nok tempo til tider. Dette skal vi trene på for å bli bedre, sier Lagerfeldt til sørnett.no.

Vipers ligger nå på en foreløpig 8. plass med 12 poeng. At laget nærmer seg kvalikplass ser ikke ut til å bekymre treneren til sørlandslaget.

- Vi bryr oss ikke om tabellen. Vi har møtt utrolig tøff motstand i det siste, og nå har vi enklere motstand foran oss, avslutter Peder Lagerfeldt.