Sørnett

Studentrabatt i Dyreparken

Dyreparkens inngang. Foto: Helle Minge

Dyreparkens inngang. Foto: Helle Minge

Det er mange studenter som kommer til Kristiansand for første gang når de begynner å studere her, og har dermed aldri fått opplevd dyreparken fra før. Noe som de gjerne ønsker, men ikke har økonomi til.

Publisert:

studentum.no står det at Kristiansand er kåret til Norges syvende beste studentby, med et antall på 11 227 studenter. På siden blir dyreparken listet som en fordel for studentlivet i Kristiansand.

Når en søker på dagsbillett på parkens hjemmeside får en opp biletter til  voksne, barn og honnør. En dagsbillett til dyreparken uten badeland utenfor koster 269kr, mens en dagsbillett i sesong koster 559kr.

- Vi har studentpris

Markeds og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt kommer med gladnyhet om at dyreparken har studentpris.

[img242324_2RM]

- Vi har redusert pris for studenter som er samme pris som barnebillett, sier Schjøtt.

Hun forteller også at dette gjelder kun dagsbillett, og alt en trenger å gjøre er å vise studentbevis i luka, og kjøpe billetten over disk.

Studentprisen er gyldig gjennom hele året, unntatt 24. juni - 6. august.

Ikke klar over tilbudet

Det er mange studenter som ikke er klar over studenttilbudet i dyreparken. Dette er fordi det ikke vises på billettkjøp på nettsiden, som oftest er det første en søker på når en skal finne ut hva en serverdighet som Dyreparken koster.

Alexander Tvingsholm studerer journalistikk ved NLA mediehøgskole på Gimlekollen i Kristiansand, og visste ikke om studenttilbudet i dyreparken.

[img242324_3LM]

Var du klar over at man kunne få studentrabatt i dyreparken?

- Jeg var ikke klar over at det var tilbud for studenter i dyreparken.

Tvingsholm sier at han ikke hadde tenkt på å dra i dyreparken med tanke på økonomi, men nå som han er klar over studenttilbudet så har han mulighet til det. Han forteller også hvor flinke dyreparken var med å ta i mot studentene i fadderuken, og at han ikke hadde vært i dyreparken før det.

I fadderuken hadde dyreparken gratis inngang for alle studenter. Dette tilbudet ble godt tatt imot og er noe som studentene satt stor pris på, sier Tvingsholm.