Sørnett

Talismanen er klar for en ny sesong i gult og blått!

Christian Larrivée klar for et nytt år i Storhamar Hockey! Foto: Martin Solli Gjerstad

Christian Larrivée klar for et nytt år i Storhamar Hockey! Foto: Martin Solli Gjerstad

Christian Larrivée har signert en ny ettårskontrakt med Storhamar Hockey.

Publisert:

Nyheten mange med gult og blått hjertet har ventet på ble sluppet i forrige uke. Christian Larrivée er klar for en ny sesong i gult og blått! Den canadiske kjempen som blir omtalt som talismanen på Hamar,  har vært en av de aller mest framtredende spillerne i norsk ishockey det siste tiåret. 37-åringen tar nå fått på sin 11. strake sesong på Hamar. Høydepunktet i Storhamar-karrieren kom i 2017/2018 sesongen. Etter mange forsøk lyktes han endelig i å få sin kongepokal han også. Det var nok ikke mange tørre øyekroker i CC-Amfi da daværende kaptein, Kodie Curran, ga Larrivée æren med å løfte den kjærkommende pokalen foran fansen etter lang og tro tjeneste i klubben.

Uenighet blant supportere
Det har vært mange ulike meninger på sosiale medier blant supporterne hvorvidt de ønsket å ha med canadieren videre i klubben. Skadene har blitt mange, og de velkjente slagskuddene har blitt færre. Sist sesong ble det bare 8 poeng på 22 kamper. Det var den svakeste poengfangsten han har hatt i klubben. Uansett blir nok nyheten møtt med glede blant de aller fleste supportere. Det er ingen tvil om at Storhamars nr. 23 fortjener en verdig avslutning på en lang karriere i klubben. Etter at resten av årets sesong ble avlyst ville det vært kjedelig om det hadde endt uten å sett Larrivée på isen i CC-Amfi igjen. Nå får han i hvertfall muligheten til å sette et verdig punktum på karrieren uansett om denne sesongen blir hans siste eller ikke.

Sportssjefen er fornøyd
Joakim Jensen har i en årrekke vært rekkekamerat med Larrivée. Nå er han sportssjef i klubben og er fornøyd med å få underskriften til sin gode venn, og en av SILs største legender for en ny sesong:
– Vi tenkte at hvis klubbens største profil det siste tiåret velger å spille for lønnen han blir tilbudt, tar rollen han får av treneren, ønsker å hjelpe klubben som forbilde for yngre spillere, utad mot fans og sponsorer, samt er motivert fysisk og mentalt for å ta revansje fra i fjor og få muligheten til å kjempe om et NM-gull for klubben han har vært i store deler av karrieren, er det et helt naturlig valg at vi ønsker å ha ham med videre, sier Jensen til Hamar Arbeiderblad. Hovedpersonen selv sier dette til sil.no:
-Lidenskapen for hockey er fremdeles der og jeg er veldig motivert for å gå løs på en ny sesong. Det å få muligheten til å ta en sesong til etter at forrige sesong endte som den gjorde føles bra!