Sørnett

På vei vekk fra bunnstriden

Vipers håper å ta sin tredje strake seier i kveldens kamp mot Oppsal (Arkivfoto)

Vipers håper å ta sin tredje strake seier i kveldens kamp mot Oppsal (Arkivfoto)

Med seier i kveldens kamp, har Vipers vunnet de tre siste kampene.

Publisert:

Vipers Kristiansand spiller i kveld bortekamp mot Oppsal Håndballklubb. Etter helgens knusende seier over tabellnabo Levanger er laget på vei opp fra bunnstriden. Laget fra Sørlandet vant hele 29-16 og med en ny seier i kveld er jentene trygt plassert midt på tabellen. Etter tre strake tap mot henholdsvis Byåsen, Larvik og Stabæk har Vipers vunnet de to siste kampene mot Gjøvik og Levanger.

Bare to poeng skiller lagene før kveldens kamp, med Oppsal på 9. plass med 9 poeng og Vipers på 6. plass med 11 poeng. På plassen under Oppsal ligger Flint Tønsberg med 8 poeng, så for jentene fra Sørlandet er kveldens kamp svært viktig.

[img79197_2RS]

- Vi forventer en jevn kamp sier Peder Langfeldt, lagets assistent trener.

Med muligheten til å ta en tredje seier på rad er motivasjonen og formen til jentene på topp. Langfeldt trekker frem Kristine Lunde-Borgersen og Anette Jenssen av jentene som må stå frem i kveldens kamp.

- Med seier i de to siste kampene skal vi fortsette å spille vårt eget spill og stå imot Oppsal, men det blir en fight.

Forrige kamp mellom lagene i Postenligaen endte med seier til laget fra Sørlandet, men i de siste hjemme kampene mot topplagene Stabæk og Storhamar har Oppsal levert godt spill og kan bli en stor utfordring for jentene. Kristine Lunde-Borgersen og resten av Vipers må spille godt for å få med seg poeng hjem fra Oslo.

Kveldens kamp starter kl 18:00 og blir sendt direkte på tv2 sport

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand