Sørnett

Start 2 spilte som smågutter

Starts andrelag hadde ikke sjanse til å hamle opp med et av tredjedivisjons beste lag.

Publisert:

[slideshow id=423]
Klikk på bildet for å se flere bilder fra mandagens kamp på Sør Arena.

- Vi vant 4-2 sist, så dette er nok deilig for dem, uttalte en noe irritert Start 2-trener etter kampen.

Bård Borgersen hadde nemlig akkurat sett laget sitt tape hele 6-0 hjemme på Sør Arena mandag kveld. Opprykksfavoritten Jerv fra Grimstad var motstander. Ikke bare var det flere klasser forskjell på Start 2 og Jerv, men Grimstad-laget hadde større tyngde i mannskapet.

- Vi møter et godt lag med mange rutinerte spillere. Det er høy kvalitet på mye av det Jerv gjør, fortalte han, men utelukket samtidig at hans lag gjør andre forberedelser når de møter et så godt lag som Jerv.

[faktaboks]Tennissifre

Det tok ikke mange minuttene før Jervs måltjuv Wilhem Pepa dukket opp på bakerste stolpe og headet gjestene i ledelsen. Like før pause la Steinar Berås på til 2-0.

I det 51. og 53.spilleminutt sørget Ole Christian Langeland og Wilhem Pepa  for at det sto 4-0. Da timen var passert scoret også Steinar Berås sitt andre mål for kvelden med et kremmerhus. Venstrekanten fyrte av fra sin side og ballen føk i langhjørnet.

I sluttminuttene fastsatte Jerv-talentet Tobias Collett resultatet til 6-0.

Ga bort ballen

Jerv var det soleklart beste laget på kunstgresset på Sør Arena.

- Jeg synes Jerv var effektive. Ser du på målene vi slipper inn i første omgang, er det mål hvor vi glipper innenfor egen 16-meter. Vi henger med i første omgang, men i andre omgang gir vi alt for enkelt fra oss ballen, mente trener Bård Borgersen.

Jervs toppscorer og kaptein Wilhem Pepa, som scoret to mål, var storfornøyd med matchen.

- Utklassing, solide bak, vi kontrollerte midten og var farlige på den siste tredjedelen, oppsummerte den tidligere Start-spissen i sin egen spalte på fkjerv.no. - Første omgang var midt på treet spillemessig, men andre omgang var årsbeste, la han til.

Unntak

Sentralt på midtbanen til Start 2 spilte Sondre Tronstad en god kamp, til tross for at laget hans tapte 0-6. Unggutten debuterte nylig i eliteserien, men flere har etterlyst en fast plass på Starts førstelag.

Bård Borgersen ønsket ikke å kommentere hvorvidt Tronstad burde få flere sjanser på førstelaget, men et unntak gjorde han.

- Jeg pleier aldri å trekke frem spillere, men i dag vil jeg nevne Sondre Tronstad.