Sørnett

Suksess med filmfestival for barn

Barnefilmfestivalen gikk av stabelen for 20. gang i Kristiansand denne uken. Foto: Sara H. Myrnes

Barnefilmfestivalen gikk av stabelen for 20. gang i Kristiansand denne uken. Foto: Sara H. Myrnes

Barnefilmfestivalen arrangeres hvert år i slutten av april, og i år som årene før ble, kvalitetsfilm fra hele verden vist.

Publisert:

Sola strålte og barna strømmet til kinoen 25-30 april, da barnefilmfestivalen ble arrangert i Kristiansand. Det var aktiviteter ute og filmvisning inne, for både de minste og de litt eldre barna.  Dette er det 20. året den arrangeres i Kristiansand, og festivalen er et av de største kulturarrangementene for barn og unge i Norge.

Helene Wathne Strand, var frivillig koordinator for festivalen og forteller om noen strålende dager. Da lørdagen kom ble festivalen sponset med en fem meter lang kake, fiskeburgere og is. Kaken gikk unna på utrolige 30 minutter. Vitensenteret og Høyt og lavt var blant de som sto for aktivitetene på festivalen.

[img160702_2RM]

Søskene Leah og Lucas er på festivalen for å se filmen "Løvetannbarn". Den handler om barn som ikke har det så lett, forteller Leah. Det kommer tydelig frem at aktivitetene utenfor kinoen var en stor suksess før man skulle inn å se film.