Sørnett

Vil bli kvitt sin egen Brustad-bu

Daglig leder Dan Helge Randahl ønsker å lukke Brustad-buas dører.

Daglig leder Dan Helge Randahl ønsker å lukke Brustad-buas dører.

- Jeg er for nedleggelse av Brustad-bua, sier daglig leder Dan Helge Randahl.

Publisert:

Tirsdag denne uken ble det offentliggjort i Arbeiderpartiets programutkast at partiet ønsker å modernisere arbeidslivet i varehandelen. Dette kan få konsekvenser for dagens Brustad-buer. Arbeiderpartiet ønsker å oppheve regelen som sier at søndagsåpne butikker ikke kan være større enn hundre kvadratmeter.

Bunnpris Strai er en av de få store butikkene i Kristiansand som har en egen Brustad-bu som kun holder søndags- og helligdagsåpent. For Bunnpris vil nedleggelsen av Brustad-bua bety at de kan være store hver eneste dag.

Positiv til forslag
Daglig leder Dan Helge Randahl mener nedleggelsen av søndagsbutikken vil bety en positiv utvikling i sin butikk.

- Det betyr jo at vi kan tilby et like godt utvalg av varer hver dag, og at salget vil stige på søndager.

Ikke redd konkurranse
I følge www.proff.no er Bunnpris Strai den bunnprisbutikken på Sørlandet som hadde høyest omsetning i 2011, og Dan Helge Randahl er ikke bekymret for at flere butikker får holde søndagsåpent.

- Bunnpris  er glad i konkurranse, og jeg er ikke redd omsetningen vår vil falle selv om andre kjeder også får muligheten til å holde åpent. Butikken vår er eneste butikk på Strai, og vi har våre faste kunder samt forbireisende.

Ønsker å bli enda større
Den lokale Brustad-bua ble pusset opp i januar 2013, så den skulle holde en moderne standard. Det bekymrer ikke daglig leder, som heller håper han kan inkludere Brustad-bua i storbutikken.

- Vi har et langsiktig ønske om å utvide vår storbutikk og tilby våre kunder et enda bredere utvalg av varer.

[poll id="151"]