Sørnett

Blir Jesus i år også

Jesusfestivalen flyttes fra Salem til Betania Foto: Sigurd Tanum

Jesusfestivalen flyttes fra Salem til Betania Foto: Sigurd Tanum

Den 23.-26. mars i år gjentas suksessen, men i år arrangeres Jesusfestivalen hos Betania.

Publisert:

- Festivalen går ut på å styrke kristne sin tro og lære dem å være mer frimodig i et post- kristent samfunn, sier arrangør Geir Johannessen. Han forteller videre at de kaller til vekkelse og vil hjelpe de som sliter med å tro.

Johannessen forteller at arrangementet gjøres på eget initiativ, uten støtte fra verken kommune eller sponsorer.

- Vi har fått mest penger til dette igjennom gaver i bønn, siden vi ikke har søkt om støtte i år.

Han forteller at det er en festival som det er helt gratis for alle som vil delta.

Flyttes

I 2022 ble festivalen holdt på misjonskirken Salem ved Sør Arena, men i år flyttes den til Betania på grunn av at Salem ikke har nok ressurser til å arrangere en festival på denne størrelsen.

Frivillighetshelt

Johannessen forteller at i år er Halvor Hasseløy invitert. -Han er en frivillighetshelt. Han er leder for organisasjonen Open Heart. Open Heart driver med nødhjelp til de som trenger det, de er har spesielt markert seg i forbindelse med Ukraina også sier Johannessen.

Det er også inviter flere prominente gjester fra Sverige som rapperen Sebastian Stakset som er konvertert kristen og nå driver med veldedighetsarbeid.

Mottagelse 

Johannessen sier at det ble veldig godt tatt i mot i fjor og håper på det samme i år, men håper ikke at det samme avisskriverier som det ble sist i forbindelsen med debatten i fjor. De håper at dette kan bli et årlig arrangement.